Header Ads

IMPACT! 2017. Október 5. - Előzetes

A ma esti Victory Road utáni adásban ringbe lép az új csapatbajnok o.V.e, a szövetséget kötött EC3 és James Storm bosszút forral El Hijo Del Fantasma és Texano párosa ellen, láthatunk egy hat emberes mérkőzést az X-Dvision részlegben, és az aktuális Woman Champion Sienna is újra reflektorfénybe kerül.


Az augusztusi debütálásuk óta a Christ testvérek felpezsdítették a Tag Team részleget. Az ellenfeleiket sorra legyőzve, elérkezettnek látták az időt, hogy véget vessenek az LAX uralkodásának. Ez elsőre nem jött össze, ugyanis a Konnan vezette csapat hazai pályán Mexikóban mindent bevetve megvédte a bajnoki címüket, múlthéten azonban az Impact zónában a Victory Road adáson egy kiváló mérkőzés keretein belül ez a hosszan tartó uralom véget ért. Az ohiói srácok legyőzték a Latin American Xchange tagokat, és ezzel elnyerték a Tag Team címet. Ma este már új csapatbajnokokként lépnek a hatszögletű ringbe.

James Storm-nak és EC3-nek közös múltjuk van egymással. Carter többször is megtámadta Storm-ot egy bőr övvel, majd a nyár legnagyobb eseményén a Slammiversary-n agyrázkódást is okozott a Cowboy-nak. A nem épp felhőtlen kapcsolatukat azonban háttérbe szorították egy közös cél miatt. Az AAA szervezettől érkező Texano és El Hijo Del Fantasma tiszteletlenek voltak, és meg is támadták  múlt héten James Storm-ot, akinek EC3 sietett a segítségére. A két korábbi világbajnok most egy csapatot alkotva kiharcoltak egy mérkőzést Jim Cornette-től, aki meg is adta nekik a lehetőséget, hogy bosszút álljanak a múlt héten történtekért.

Miután Trevor Lee nem csak lopással, hanem hivatalosan is megszerezte az X-Division bajnoki címet Sonjay Dutt-tól egy Falls Count Enywhere mérkőzésen, a múlt heti kihívóját Petey Williams-t is legyőzte. Ezt Sonjay és Williams nem hagyja annyiban és összeállnak Matt Sydal-el egy csapatba, hogy kihíják a Trevor Lee és barátja Caleb Konley, valamint régi csapattársa Andrew Everette alkotta triót. Érdekes lesz látni Trevor és Andrew hogy tudnak újra egy csapatként együttműködni, a nem épp barátságos elválásuk után.

Az aktuális Woman Champion Sienna bajnoki övére több lány is áhítozik, többek közt Taya Valkyrie, aki ezt ki is jelentette Karen Jerrette-nek, aki azonban címmérkőzést még nem adott a nemrég debütáló Knockout hölgynek. Rosemary nyíltan szembe ment Taya-nak, hogy őt illetné meg a kihívó jog. Sienna nem örül, hogy ilyen sokan pályáznak a címére, és ennek ma este hangot is ad.

Az esti adásból még megtudhatjuk, hogy Johnny Impact hogy reagál a múlt héten Global bajnoki címmérkőzés és azutáni történtekre, és hogy alakul a közös munka Grado és Joseph Park között.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz látogass el a Hungarian Impact News  Facebook oldalára:    https://www.facebook.com/tnaimpacthirek

Fotók: ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.