Header Ads

IMPACT! 2017. október 19. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Bobby Lashley és az American Top Team visszatér az Impact Zone-ba, hogy válaszoljanak Moose és Bonnar múlt heti támadására, folytatódik a rivalizálás az X-Division részlegben Dezmond Xavier és Andrew Everett között, láthatunk egy öt emberes meccset Mexikóból, megnézhetjük Rosemary és Taya Valkyrie egymás elleni mérkőzését, valamint megtudhatjuk miként alakul Grado és Joseph Park kapcsolata a továbbiakban.

Fotó: ImpactWrestling
A múltheti adásban láthattunk egy rövid összefoglaló videót Bobby Lashley és az Impact Wrestling megromlott kapcsolatáról. Bobby eldöntötte, hogy az MMA-re szeretne csak koncentrálni. Mielőtt visszatért volna az edzőtársaihoz Flordiába, még volt egy mérkőzése Moose-al, amibe a barátai közbe avatkoztak, ezért Moose felkereste az American Top Team edzőtermét, hogy bosszút álljon a történtekért. Ez azonban nem úgy sikerült, ahogy ő eltervezte, ezért Stephan Bonnar-al közösen megrongálták az American Top Team központját. Lashley és társai ma este visszatérnek, hogy bosszút álljanak a múltheti történéseken
Fotó: ImpactWrestling
A high-flying részlegnél nem áll meg az élet. Többen szeretnének az X-Divízió bajnoka lenni, többek között az idei Super X Cup torna győztes Dezmond Xavier is. Múlt héten láthattuk, hogy James Storm csapatában Xavier helyt tudott állni, és sikerült legyőzniük Konley és Everett párosát. Most Dezmond egymaga próbálja legyőzni Andrew-t, de nem lesz könnyű dolga, ha Everett-el ott lesz a korábbi csapattársa, Trevor Lee is aki minden bizonnyal a segítségére lesz.
Fotó: ImpactWrestling
Múlt héten betekintést nyerhettünk Eddie Edwards a Japán Pro Wrestling NOAH szervezetnél elért sikeribe, és Eli Drake címvédésébe. Most az Impact Wrestling pankrátorai, James Storm, Eddie Edwards és a Grand Champion EC3 elutaznak Mexióba, hogy ott egy öt emberes mérkőzés keretein belül mérettessék meg magukat az AAA pankrátoraival Texano-val, és El Hijo Del Fantasma-val. A két cég birkózói már többször megküzdöttek egymással, most viszont csak egy ember hagyhatja el győztesen Cancun városát.
Fotó: ImpactWrestling
Taya Valkyrie rögtön azután, hogy megérkezett az Impact Wrestling-hez, kiszemelte célpontjának a korábbi Knockouts bajnokot Rosemary-t. A Demon Assassin múlt héten a ringbe hívta Taya-t, hogy beszéljék meg a konfliktusukat, de a kétszeres Reina De Reinas Chapion nem hagyta szóhoz jutni Rosemary-t, rögtön a kötelek közé lépve lefújta egy piros folyadékkal riválisát. Az eheti adásban megnézhetjük a tűz és a jég párharcát.
Fotó: ImpactWrestling
Grado-nak egy álma vált valóra mikor Joseph Park felvette a sport részlegéhez, és nem kellett elhagynia az Egyesült Államokat. Ez az álom azonban rémálommá kezd válni, ugyanis Grado úgy érzi Park csak kihasználja őt. Ma este ennek hangot is ad, és elmondja véleményét az új barátságból lett munkakapcsolatról.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.