Header Ads

IMPACT! 2017. Október 12. - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban az LAX saját stílusában próbálja visszaszerezni a Tag Team öveket, Láthatunk egy hat emberes mixed csapat mérkőzést, Rosemary visszatér a ringbe, és megtudhatjuk ki lesz Eli Drake első számú kihívója a Bound for Glory-n a Globális bajnoki címért.

 
A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá! 

Miután visszatekintést nyerhetünk az elmúlt hetek történéseiről a Global Bajnoki Cím körül, az adás az LAX ringhez való érkezésével indul. Konnan elmondja, hogy a visszavágó a csapatbajnoki címért a Bound for Glory-n kerül megrendezésre, a meccs típusa pedig egy 5150 utcai harc lesz. Az aktuális bajnok o.V.e tagok székkel a kezükben megérkeznek a ringbe. Elmondják, hogy bármilyen típusú mérkőzést választhatnak, őket ez nem hatja meg. Majd Diamante mikrofont ragad, és közli a Christ testvérekkel, hogy a 5150 azt jelenti, hogy nem csak Sanatana-val és Ortiz-al kell szembenézniük, hanem az egész LAX-el.

A szünetben láthatunk egy videót Jabánból a Pro Wrestling NOAH sajtó konferenciájáról, ahol Eddie Edwards megtiszteltetve érzi magát, hogy Japánban is bajnoki címet tudott nyerni. Ezután egy összefoglaló keretein belül újra láthatjuk, miként alakult az utóbbi időben Bobby Lashley és az Impact Wrestling közötti kapcsolat.

Rosemary vs. Anna Harper
Rosemary esélyt sem adva az ellenfelének, használva a Red Wedding mozdulatát, megnyerni a mérkőzést. Győzelme után elmondja, hogy semmi nem izgalmasabb annál, mikor talál egy méltó ellenfelet, és kéri Taya Valkyrie-t, hogy jöjjön és táncoljon a démonnal. Taya meg is érkezik, és belefúj Rosemary arcába egy piros folyadékot, majd elküldi a Valhallába vezető útra a korábbi Knockouts bajnokot.Taryn Terrell érkezik a ringbe, és beleköt Gail Kim-be, aki ezt nem hagyja szó nélkül. Miután belép a kötelek közé, még mondja Taryn-nek, hogy ne féljen, nem fogja megverni, mert majd a karma megteszi helyette. Ezt az ígéretét azonban nem tartja be, és neki esik Taryn Terrell-nek.

Amit már pár hete sejteni lehetett, azt most egy promó videóban megláthattuk. Alberto El Patron ott lesz Kanadában a november 5.-ei Bound for Glory PPV-n.
A backstage-ben McKenzie Mitchelle megpróbál interjút készíteni Sienna-val, Texano-val és Caleb Konley-val az esti mérkőzés kapcsán, de nincs egyszerű helyzetben velük.
Grado a cég parkolójában mérgelődik, hogy gyalog kellett jönnie. Ekkor Joseph Park megérkezik egy luxusautóval lányok társaságában, amitől Grado még dühösebb lesz.


Sienna (c), Texano és Caleb Konley vs. Allie, James Storm és Dezmond Xavier
Ebben a hat személyes mérkőzésben olyan emberek szerepeltek, akiknek az elmúlt hetekben konfliktusuk volt egymással. Mind a két csapat tagjainak az volt a célja, hogy revansot vegyen a másikon. Ezt az összetűzést most James Storm és csapata nyerte, ugyanis a Cowboy egy Superkick-el le tudta teríteni Caleb Konley-t. Allie és Sienna a Bound for Glory-n biztosan megküzd még egymással, és ahogy Texano és Storm is egymásra néztek arra lehet következtetni, hogy kettejük párharca sem ért még véget.

A következő percekben egy összefoglaló videót nézhetünk meg Eddie Edwards és Marafuji mérkőzéséről a Pro Wrestling NOAH szervezeten belül, és azt is láthatjuk, hogy Eli Drake is sikeresen megvédte címét Japánban.
A Global Forged tehetségkutató ötödik részében a kanadai dojóban John Bolen edzi a feltörekvő pankrátorokat.
Az LAX klubházban örülnek a srácok, hogy megleckéztethették a Christ testvéreket, és megtudhatjuk, hogy a Bound for Glory-n már Homicide is ott lesz, hogy erősítse a Latin American Xchange csapatát.
Moose újbóli floridai látogatásáról láthatunk egy rövid videót, amiből kiderül, hogy az ismeretlen társa, akivel bosszút forral az American Top Team ellen nem más mint a korábbi MMA harcos Stephan Bonnar.

Johnny Impact vs. Garza Jr. - #1 Contender Match

A múlthéten összeszólalkozó Johnny Impact és Garza Jr. megküzdhettek egymással az első számú kihívó jogért. Johnny Impact élt is a lehetőséggel, és legyőzte Garza-t, így ő lehet az ellenfele Eli Drake-nek a Bound for Glory-n. A meccs után a két fél kezet rázott egymással, majd érkezett Jim Cornette, hogy kihirdesse a Global Champion új kihívóját, azonban Chris Adonis egy deszkával a kezében megjelent a ringben és leütötte Impact-et.

Moose és Stephan Bonnar megérkeznek az American Top Team edzőtermébe, de akkor már senki nincs ott az MMA-s srácok közül. Ekkor Moose társával együtt szétveri a berendezést, és elviszik a bajnoki öveket az épületből.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz látogass el a Hungarian Impact News Facebook oldalára:   https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. A múltheti adásban láthattuk először mint Moose segédje. Várhatóan a Bound for Glory-ig szerepelni fog még az adásokban.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.