Header Ads

IMPACT! 2017. október 12. - Előzetes

A ma esti IMPACT! epizódban Moose újra meglátogatja az American Top Team edzőtermét, Rosemary visszatér a ringbe, láthatunk egy hat emberes mérkőzést. Sienna, Caleb Konley és Texano csapata megküzd Allie, James Storm és Dezmond Xavier triója ellen. Továbbá megtudhatjuk, hogy mit is jelent pontosan az LAX új 5150 típusú meccs ötlete, és kiderül, hogy Johnny Impact vagy Garza Jr. lesz Eli Drake ellenfele a Bound for Glory PPV-n.


Az LAX hosszú idő után elvesztette a csapatbajnoki címet, ezért múlthéten a tagok között feszültség alakult ki. Konnan, hogy nyugtassa a kedélyeket, a visszavágóra előállt egy új ötlettel. Egy 5150 típusú mérkőzés keretein belül próbálják meg visszaszerezni az öveket az o.V.e srácoktól. Az, hogy pontosan mit is jelent ez a típusú mérkőzés, azt ma este fogják bejelenteni. 


Egy hat emberből álló csapatmérkőzés keretein belül James Storm újra szembe nézhet múltheti ellenfelével Texano-val. A Cowboy csapattársa a Super X Cup torna győztese Dezmond Xavier és Allie lesznek. Az ellenfél hármasát még az aktuális Woman Champion Sienna, és Caleb Konley fogja erősíteni. Érdekes lesz látni mindkét fél részéről, hogy miként tudnak együtt dolgozni, mert erre még ezidáig nem került sor.

A Knockout hölgyek, többek között Allie, Taryn Terrell, Gail Kim múlt héten bejelentkeztek a bajnoki címért zajló mérkőzésbe Sienna ellenfeléül. Rosemary azonban kimaradt ebből a hármasból. Neki valószínű Taya Valkyrie az első számú célpontja, A Demon Assassin elmondja mik a tervei a jövőre nézve.

Moose múlthéten elutazott Floridába, és felkereste az American Top Team edzőtermét. A látogatásának célja az volt, hogy revansot vegyen az MMA-s srácokon amiért megtámadták őt a Bobby Lashley elleni mérkőzésén. Mielőtt odaért volna, láthattuk, hogy valakivel telefonon beszél, de az illető segítségét akkor még nem fogadta el. A terve azonban nem jött össze, a látogatásának csúnya vége lett. A teremben épp edző Lashley és barátai elbántak vele, majd kihajították az épületből. Most Moose eddig még ismeretlen társával visszamegy az edzőterembe, hogy bosszút álljon a történtekért.

Az este főmérkőzése a Johnny Impact vs. Garza Jr. első számú kihívó jogért zajló meccs lesz, amin megtudhatjuk ki lesz az aktuális Global Chmpion Eli Drake ellenfele a november 5.-ei nagyszabású Bound for Glory PPV-n. Azt már láthattuk, ahogy a két fél múlt csütörtökön egymásnak esett szinte indokolatlanul, most viszont láthatjuk azt is, hogy miként küzdenek egymással mikor ilyen nagy a tét.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz látogass el a Hungarian Impact News Facebook oldalára: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek

Fotók: ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.