Header Ads

IMPACT! 2017. október 05. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban összecsaptak az AAA szervezet pankrátorai a korábbi két világbajnokkal EC3-vel és James Storm-al, Sienna megtudta ki ellen kell megvédenie a bajnoki övét a Bound for Glory-n, Moose felkeresi Bobby Lashley-t, és láthatunk egy hat emberes csapatmérkőzést az X-Division részlegből.


A teljes adás itt megtekinthető! Jó szórakozást hozzá.


A múlt heti Global Championship mérkőzést rövid összefoglaló videójával kezdődik az adás, majd az aktuális bajnok és barátja Chris Adonis érkeznek a ringbe, hogy ünnepeljék a Victory Road-on aratott győzelmüket. Drake szerint Johnny Impact nincs a városban, mert elköltözött "Slam Town"-ba, ahonnan nem hiszi, hogy visszatérne. Jim Cornette-re is kitér, hogy elküldte őt Mexikóba és Japánba, de ott sem tudták legyőzni, és bárki ellen kiáll, de ma este ünnepelni akar egy hotelszobában, előtte viszont Adonis még megküzd valakivel. 
A meglepődött Chris Adonis-hoz Garza Jr. érkezik, Drake pedig csatlakozik a kommentátorokhoz. Miközben a két pankrátor a ringben küzd, Johnny-t láthatjuk, hogy ott van a backstageben, majd egy pillanat múlva a ringben megtámadja Adonis-t és Garza Jr.-t is. Johnny-t a biztonságiaknak kell megállítaniuk, majd Jim Cornette is tiszteletét teszi, aki jövő hétre kiír egy mérkőzést Garza Jr. és Johnny Impact között. Ennek az összecsapásnak a győztese pedig a Bound for Glory-n kihívhatja a Global bajnoki címért Eli Drake-et. Johnny és Garza újra egymásnak esnek.

Bobby Lashley és Moose viszályának összefoglaló videójával folytatódik az adás, majd láthatjuk, hogy a korábbi Grand Champion vezetés közben telefonál valakivel, miközben megérkezett az American Top Team edzőterméhez.

Az o.V.e. múlt héten aratott győzelmét is megnézhetjük egy rövid videóban, majd láthatjuk, hogy az LAX klubházban mindenki pattanásig feszült a történtek miatt.

o.V.e (c) vs. Trey Miguel & John Boland
Az új csapatbajnokok hozták a kötelezőt, újabb tiszta győzelem, esélyt sem adva az ellenfeleiknek.

Az aktuális Woman Champion Sienna és KM jön a ringbe. Sienna furcsállja, hogy mindjárt itt a Bound for Glory, és még mindig nincs ellenfele, majd kijelenti, hogy idén ő lesz a Hall of Fame, és visszavonul bajnokként. Gil Kim ezt hallván elmondja Sienna-nak, hogy ha Taryn Terrell nem avatkozik közbe a Destination X-en, most ő lenne a női bajnok. Taryn Terrell sem marad ki a sorból, és kijelenti, hogy ő uralta leghosszabb ideig a Knockouts divíziót. Allie is csatlakozik hozzájuk, aki elmondja, hogy ő nem rendelkezik ilyen szép eredményekkel, de ő Allie, és nagyon keményen dolgozik, hogy sikereket érjen el. Karen Jarrett zárja le a vitát, aki elmondja Sienna-nak, hogy a Bound for Glory-n nem őt választják meg Hall of Fame-nek, és hogy mind a három lány az ellenfele lesz a Knockouts címért.

Grado és Joseph Park egy rajongói rendezvényen vesznek részt, ahogy Park minden aláírásért és fotóért komoly összeget kér, ami nem is tetszik Grado-nak.

Trevor Lee (c), Caleb Konley & Andrew Everett vs. Sonjay Dutt, Petey Williams & Matt Sydal - 6 Man Tag Team Match
Sonjay és Caleb kezdenek, majd pillanatokon belül mind a hat ember a ringben találja magát. Végül Matt Sydal jön ki győztesen az adok-kapókból. Először egy huricanrana-t használva földre küldi Everette-et, majd egy Shooting Star-al megnyeri a csapatának a mérkőzést. Sunjay Dutt a meccs után kijelenti, hogy a BfG-n visszavágót kér Trevor Lee-től, de Petey és Matt is meg akar küzdeni Trevor-al az X-Division bajnoki címért.

Egy kanadai dojoban láthatjuk a Global Forged tehetségkutató részleg új felfedezettjei.
A hatemberes mérkőzés győztes csapattagjai Jim Cornette irodájában civakodnak, hogy ki küzdjön meg a Bound for Glory-n az X-Division övért. Cornette már nem bírja őket hallgatni, inkább otthagyja őket.
Laurel Van Ness átmotorozik a rajongókon, és egy férfit szájon csókol a tömegben.

Moose elutazott Floridába az American Top Team központjába, hogy revansot vegyen Bobby Lashley-n. A srácok a ketrecben edzenek, de Moose-t ez nem hatja meg és Lashley után megy. King Mo azonnal ahogy a ringbe lép leüti a korábbi Grand Champion-t, majd az összes MMA-s a ringben neki esik Moose-nak, majd kidobják az edzőteremből.

EC3 (c) & James Storm vs. El Hijo Del Fantasma & Texano
Storm kezd Texano ellen, de mikor pacsiznia kellene Carter-el, elsőre nem teszi meg, de másodjára már kénytelen. EC3 is ebbe a helyzetbe kerül, először ő sem nyújtja oda a kezét Storm-nak, de a Cowboy a hátát megütve visszatér a ringbe. A meccs elején tapintani lehet köztük a feszültséget, de kénytelenek összedolgozni mert a mexikói pankrátorokhoz megérkezik Pagano is, hogy segítsen a honfitársainak. Szükségük is volt a segítségére, mert a győzelmükben az ő keze jócskán benn volt. Miután Storm megpróbálja Fantasma-t egy Suplex-el a földre küldeni, a mexikói a Cowboy-ra esik, Pagano pedig lefogja a lábát, így nem tud kijönni a tusból, és ezzel sz AAA szervezet pankrátorai nyerik ezt a mérkőzést.

Az adás az LAX klubházban zárul, ahol Konnan lenyugtatja a kedélyeket, és elmondja, hogy az o.V.e elleni visszavágó egy 5150 utcai harc lesz.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, látogass el a Hungarian Impact News Facebook oldalára:  https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.