Header Ads

Hol volt Bo Dallas?

A Miztourage egyik tagja látványosan hiányzott a hétfő esti RAW-ról, ám mint kiderült, nem ő volt az egyetlen, és a két eset gyaníthatóan összefügg.

 

 A RAW nyitószegmensében sokaknak feltűnhetett, hogy csak Curtis Axel volt jelen a Miz állandó kísérői közül, és Michael Cole futólag megemlítette a kommentárjában, hogy Bo Dallas betegség miatt hiányzik, ami még rendben is lenne, csakhogy ilyen "apróságok" miatt ritkán szoktak tévéfelvételt kihagyni a bizniszben.

Ami még különösebb, az az, hogy a hírek szerint Bo való életbeli testvére, Bray Wyatt sem volt ott a RAW-n; a jelenetét, amiben Finn Bálorhoz szólt a titantronon, előre felvehették. A Wrestling Observer hozzáteszi, hogy Wyatt már az adást megelőző live eventekről is hiányzott, és információik szerint nem sérülés miatt.

Bár e pillanatban semmi biztosat nem lehet tudni a helyzetről, a Rotunda-testvérek egyidejű távolmaradása arra utalhat, hogy valamiféle családi jellegű probléma állhat a háttérben. Nem valószínű, hogy Wyatt vagy Dallas összerúgta volna a port a WWE-vel, vagy ne számíthatnánk gyors visszatérésükre, mert ellenkező esetben aligha folytatták volna velük a futó történetszálaikat, és nem említették volna meg Bo nevét az adásban.  

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.