Header Ads

Hivatalos! A WWE bejelentette The Undertaker és Shawn Michaels visszatérését!

Habár úgy tűnik, hogy már visszavonult a birkózástól ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy The Undertaker megjelenjen.
Hatalmas ünneplésre készül a WWE - (Fotó: WWE)
Elsőként a The New York Post majd a WWE.com jelentette, hogy a Monday Night Raw 25. évfordulóján 2018. január 22-én visszatér a WWE-be The Undertaker, Shawn Michaels és Kevin Nash is. A jegyek november 3-tól lesznek kaphatóak a ticketmaster.com-on vagy a 1-800-745-3000-es telefonszámon, ha esetleg lenne olyan, aki Magyarországról ellátogatna eme nemes eseményre.

A történelem során először egyszerre két arénából jelentkezik majd a RAW, a brooklyni Barclays Centerből és a new yorki Manhattan Centerből. Ez nem az első ilyen eset, hiszen a második WrestleMania egyszerre három különböző városból volt sugározva. Az adáson a SmackDown Live szupersztárjai is ott lesznek.

Azt nem lehet tudni, hogy ezek után The Undertaker ringbe lép-e, annyi viszont biztos, hogy ezen adás után 6 nappal rendezik majd meg a Royal Rumble-t, így könnyen elképzelhető, hogy ő is ringbe száll majd a 30 emberes mérkőzésben.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.