Header Ads

Hivatalos: Szakított az Impact Wrestling a GFW márkával

A tegnapi nap folyamán az Impact Wrestling kiadott egy hivatalos nyilatkozatot az oldalán, miszerint azonnali hatállyal megszüntetik a közös partnerséget Jeff Jarrett és a Global Force Wrestling Entertainment vállalattal.

Az új hivatalos céglogó. Fotó: ImpactWrestling
Mint arról már korábban beszámoltunk az Impact Wrestling az összes felületéről elkezdte elhagyni a GFW márkanév logóját. Néhány hete Jeff Jarrrett bejelentette, határozatlan ideig szabadságra megy, majd lemondott a vezetői pozíciójából. Tegnap hivatalosan is pont került az ügy végére, mikor a cég kiadott egy rövid nyilatkozatot, amiben csak annyit közöltek, megszakítottak minden kapcsolatot Jarrett és a GFW márkával. Jeff Jarrett ezt követően adott egy nyilatkozatot a történtekkel kapcsolatban, és ami ilyenkor lenni szokott (savanyú a szőlő) rögtön a korábbi munkahelye bírálásába kezdett, mondván az Impact Wrestling rosszul áll anyagilag, és ez is közrejátszott a távozásában. Ed Nordholm az Anthem Sports tulajdonosa azonnal reagált az interjúban elhangzottakra, és cáfolta Jarrett félrevezető állítását.

Az Anthem nem áll a csőd szélén, nincsenek pénzügyi gondjaink. Jövő hónapban Az Impact Wrestling és az Anthem egy hat napos turnét szervez Ottawában november 5. és 10. között.  A Bound for Glory élő showja után további terveink vannak a jövőre nézve.

Ha Jeff állításai igazak lennének, erre valóban nem kerülne sor, és az is a cég felé billenti a mérleg nyelvét, hogy nem rég indították be az új online felületüket a Global Wrestling Network-öt, valamint a Pluto TV-vel is sikeres partnerséget jelentettek be az elmúlt hetekben.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

6 megjegyzés:

 1. no comment... :D
  de akkor most mi a nevük?
  egyszerűen impact?
  és akkor mi lesz a gfw címmel?
  megint átnevezik, mint az összes többit?
  már megint?
  ...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Impact Wrestling a cég név. A GFW mint márkanév Jeff Jarrett tulajdonában van.

   Törlés
  2. igen igen értem
   de akkor mi értelme volt egybeolvasztani a global force wrestlinggel, felvenni a nevet és egyesíteni a címeket
   jarrett minek egyezett meg velük, ha nem sokkal később úgy dönt, hogy inkább kiszáll
   nem vagyok otthon a tna ben, de elég nevetséges, hogy alig több, mint fél év már harmadszor váltanak nevet, ugyan így a bajnoki címeknél is

   Törlés
  3. Ez jelen esetben nem az Anthem Média hibája, amely vállalat megvásárolta a TNA-t. Az alap koncepció az volt, hogy cseréljék le az üzletileg már "beteg" TNA nevet, így felvették azt, hogy Impact Wrestling, amely ugye már egy évtizede használatban van a heti adás kapcsán. Aztán megszerezték félig meddig a Global Force Wrestlinget, azonban a nevet nem vették meg Jarrettől, így elhamarkodottan nevet váltottak, amelyet most azért kell újra megváltoztatni, mert a jog tulajdonos Jarrett köszönte szépen és kiszállt az üzletből. Talán az lenne a legjobb, ha újra a TNA nevet használnák, amelyhez az elmúlt öt évet leszámítva oly sok jó emlék köthető.

   Törlés
  4. pedig nekem a gfw tetszett, kár érte
   amúgy lehet tudni, hogy jarrett miért szállt ki?
   mihez akar kezdeni?

   Törlés
  5. Jarrettről azt kell tudni, hogy sehol sem jó neki csak ideig óráig ha nem ő vezeti a céget vagy nem épp a szervezet arca lásd, mikor a WWF-ből visszament a WCW-hoz, mert Russo világbajnokot csinált belőle, vagy a TNA első 8 évét.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.