Header Ads

Hivatalos Daniel Bryan szerződése 2018 szeptemberében jár le a WWE-vel!

Daniel Bryan jövője mai napig kérdéses, hiszen vissza sem akart vonulni, abba a döntésébe Vince McMahon kényszerítette bele.
Fotó: ROH
Ettől függetlenül szívesen vállalta a SmackDown Live General Manageri pozícióját, de nem titkolja, hogy elszeretné hagyni a szervezetet, ha továbbra sem engedik birkózni. A WWE orvosán kívül az összes orvos azt mondja, hogy egészséges és visszatérhetne. A WWE ezzel szemben azt kommunikálja le, hogy Bryan ringbelépése életveszélyes lenne, egy következő nyaksérülésnél legkevesebb, hogy lebénulna és azok az agyrázkódások is problémát képeznek. Daniel is tudja valahol a szíve mélyén, hogy nem biztos megérné kockáztatni, hiszen van egy gyönyörű felesége és egy lánya, és a pankráció nélkül is boldog életet élhet. Nem beszélve arról, hogy a pankrációs sérülésekről maga a WWE és annak orvosi csapata tud a legtöbbet.

A Ring of Honor elnöke Joe Koff viszont az ismert tények ellenére is megakarja szerezni Bryant és a The AV Club vendégeként megerősítette, hogy Daniel szerződése 2018 szeptemberében jár a WWE-vel. Azt viszont ő is hozzátette, hogy náluk is csak orvosi engedély után birkózhatna, hiszen senki sem akar kockáztatni és egy ember életével játszadozni.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.