Header Ads

Hiányzóink távollétéről

Agyhártyagyulladás, kreatív panaszok (?), túl alacsony fizetés... van itt minden, persze csak ha hiszünk a jólértesülteknek.

Az elmúlt napokban többször is beszámoltunk a rejtélyes hiányzásokról és vélt vagy valós távozásokról, amelyek felütötték a fejüket a WWE mezőnyében. Most az egyik esetben tisztulni látszik a kép, a többiben viszont továbbra is csak megkérdőjelezhető hitelességű találgatás zajlik.

A PWInsider úgy értesült, hogy Bo Dallas valóban betegség miatt hiányzik a RAW adásairól, Justin LaBar információi szerint pedig vírusos agyhártyagyulladásról van szó. Ezzel áll összefüggésben az is, hogy ideiglenesen testvérét, Bray Wyattet, valamint Wyatt barátnőjét, a ringszpíker JoJo-t is hazaküldték megelőzési célzattal. Mivel a betegség fertőző lehet, a WWE szempontjából biztonságosabb, ha a lappangási idő alatt távol tartja az öltözőtől Wyattet, akkor is, ha nem fertőződött meg. A vírusos agyhártyagyulladás ezen típusa egyébként 7-10 nap alatt magától elmúlik. Jelen állás szerint a TLC PPV-re szánt Bray kontra Bálor meccset nem törölték a műsorból.

Nia Jax sztorija már jóval bonyolultabb, a Sports Illustrated számos szenzációs történetet (és még több kacsahírt) bedobó újságírója, Justin Barrasso ugyanis azt közölte, hogy Nia elégedetlen volt karaktere jelenlegi kreatív irányával, valamint a fizetésével is. E sorok írja szkeptikusan olvasta ezt a hírt, elvégre Niát kifejezetten erősen bookolták az adásokban. A mértékadóbb PWInsider óvatosabban fogalmazott, ők egyértelműen cáfolták, hogy Nia "hazament" volna a hétfői RAW-ról, mert eleve ott sem volt, és WWE-s forrásaik azt is tagadták, hogy kilépett volna. Az viszont tény, hogy jelen állás szerint semmilyen szerepkörben nem számolhatnak vele, és az egyik forrásuk szerint Alicia Fox is Nia helyetteseként került fel a TLC pre-show-ra, mint Sasha Banks ellenfele.

Ugyancsak Barrassótól származik az az információ, hogy Neville elégedetlensége a karaktere kreatív irányvonalára, alacsonynak tartott fizetésére és a WWE zsúfolt naptárára vezethető vissza, valamint arra, hogy bár tehetségét készséggel elismerték, nem látták őt top sztárként, inkább arra használták, hogy másokat tegyen overré. 

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.