Header Ads

HCW - Hírcsokor

Már elég régen nem írtunk a magyar pankráció első számú szervezetéről éppen aktuális híreket, így ennek is eljött az ideje.
Fotó: Pankráció.com
Az első és legfontosabb hír, hogy az idei Véres November gála, amely már a nyolcadik lesz egy szép új arénába látogat a soroksári Sportcsarnokba, hogy ezzel is kiemeljék a gála fontosságát. A gála november 25-én lesz.

Az Utolsó Emberig gálán Nitro megvédte a HCW Bajnoki Címet, továbbá új tag team bajnokokat avathattunk az Arrows of Hungary személyében, amelyre már régóta vártak a rajongók.

A szervezet nagy visszatérője Gabriel Angelfyre a New Hungary segítségével 2013 után ismét megnyerte az Utolsó Emberig Rumble-t ezzel ő lesz Nitro ellenfele a Véres Novemberen, de a GM Tony Baritoon bejelentése értelmében ha veszít örökké távoznia kell a HCW-ből.

A rendezvényre ismét eljön majd egy amerikai pankrátor a CZW-ból egy deathmatch kedvéért, de kiléte még ismeretlen. Emellett még számos deathmatchet és létrás mérkőzést is láthatunk majd.

2012 után ismét beavatnak majd egy legendát a Hírességek Csarnokába, amelynek eddigi egyetlen tagja Wéber Árpád azaz "El Toro Europeo".(Róla bővebben itt)  A legenda kiléte még nem ismert.

Máltáról is érkezik pankrátor Gianni Valletta személyében, továbbá visszatér a skót pankrátorhölgy Isla Down is.

Úgy tűnik, hogy a Véres November kapcsán a híres videóssal Paplovaggal is közös projektet készít a szervezet, erről bővebben később számol majd be a HCW.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.