Header Ads

Gail Kim karrierjének utolsó mérkőzésére készül

Gail Kim hivatalossá tette, hogy a hazájában megrendezésre kerülő Bound for Glory élő adáson szeretne elbúcsúzni a profi birkózástól.

Fotó: huffingtonpost
A kanadai származású Gail Kim-et, sokan az elmúlt évek egyik legjobb női birkózójának tartják. A hatszoros TNA Knockouts Champion Gail-t, az Impact Wrestling tavaly TNA Hall of Fame-be való beavatással is megjutalmazta, a cégnél eltöltött kiváló munkásságáért. Ez után egy hosszabb kihagyást követően idén nyáron visszatért a kötelek közé, de a rajongók nem várt üzenetet kaptak tőle. Gail bejelentette, hogy idén befejezi a profi birkózást, és erre a legalkalmasabb helyszín és időpont a november 5-én Kanadában megrendezésre kerülő Bound for Glory esemény lesz. Kim elmondta, hogy túl sok sérüléssel küszködött az elmúlt időben, és muszáj volt meghoznia ezt a döntést. Gail Kim jelenleg Rosemary és Allie oldalán, az aktuális Woman Champion Sienna, Taryn Terrell és Taya Valkyrie alkotta csapattal áll viszályban.  
Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz látogass el a Hungarian Impact News Facebook oldalára: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/?modal=media_composer

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.