Header Ads

Friss hírek Brock Lesnar jövőjéről

Ahogy arról már mi is beszámoltunk Brock Lesnar szerződése 2018 augusztusában jár le a WWE-vel.
Fotó: WWE
Ezt az információt a múlthéten közölte velünk a UFC elnöke Dana White, mindezt azért, hogy megtudjuk mikor léphetne újra ketrecbe a Fenevad. Ez azért is érdekes, mert az eredeti jelentések szerint a szerződés a WrestleManián járt volna le.

A Wrestling Observer azóta még frissebb információval állt elő, akik szerint ettől függetlenül az utolsó nap a WrestleMania 34 vagy az azt követő RAW lesz, ahol Brock Lesnar ringbe lép. Van egy záradék a jelenlegi szerződésében, amely szerint ha Lesnar kéri szerződés hosszabbítást, akkor ez automatikusan meghosszabbodik a jelenlegi feltételekkel. Ha Lesnar nem hosszabbít szerződést áprilisban, akkor a WWE-nek joga lesz őt szerepeltetni bizonyos feltételek mellett augusztus első hetéig, de utána Brock távozna a szervezettől.

Egyre kevesebb az esély arra, hogy Lesnar oktagonban lépjen ráadásul Vince McMahon és Dana White sem akarja, hogy ezt úgy tegye, hogy szerződés köti a WWE-hez, elég volt nekik a tavalyi eset, ami után el is meszelték Brockot illegális teljesítmény fokozók használatáért. Dana White ezt nyilatkozta az MMA Weekly's-nek.

Lesnar szerződésben áll a WWE-vel augusztusig. Ki tudja mi fog történni. Már nem számolom a csirkéimet többé, elmondom neked... Nem akarják ugyanazt megcsinálni újra. Láttad mi történt legutóbb, amikor szerződés alatt állt, az senkinek sem nézett ki jól.

A tény továbbá, hogy jövőre Lesnar már 41 éves lesz és elég nehéz lenne visszatérnie harcolni, legyen az UFC vagy Bellator. Továbbá a meccs amelyben nagy pénz lett volna nem megvalósítható, mert Jones Jonest két évre eltiltották szintúgy szteroid használat miatt, aki majd csak 2019-ben térhet vissza ez által.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.