Header Ads

Ezért nem lesz ott Taryn Terrell a Bound for Glory-n

A csütörtök esti IMPACT! adásban Josh Mathews tájékoztatta a rajongókat, hogy a november 5.-ei Bound for Glory-ra meghirdetett négyemberes Knockouts Championship mérkőzés egyik résztvevője nem lesz ott a gálán. Josh az adásban úgy fogalmazott, hogy Taryn a múlt heti Gail Kimmel való incidense során szerzett sérülése miatt kell, hogy kihagyja az Impact Wrestling legnagyobb gáláját.

Fotó: Impact Wrestling
Az adást követően az Impact Wrestling egy hivatalos Twitter bejegyzésben tisztázta az esetet, amiből kiderül, hogy nem agyrázkódás miatt nem lesz ott Taryn a Bound for Glory-n, hanem közös megegyezéssel elváltak az útjaik a céggel. A Knockouts Champion címet leghosszabb ideig (279 nap) birtokló Taryn Terrell augusztusban, a Destination X PPV-n tért vissza a céghez, és rögtön a bajnoki címért küzdő Knockouts hölgyekkel került viszályba. A Bound for Glory-n Allie, Gail Kim és az aktuális bajnok Sienna lett volna az ellenfele, de Taryn szeretne más lehetőségeket is kipróbálni a karrierjében, így ezen az eseményen már nem lép a kötelek közé.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.