Header Ads

Ezért Enzo Amore szerepel a RAW főszegmenseiben

Az elmúlt kétheti Rawn mindkét alkalommal Enzo Amore szerepelt a vörös adás zárószegmensében.
Fotó: WWE
Amore a WWE számára első sorban botrányainak köszönhetően nézettséget hoz, és ez az oka annak, hogy a Cirkálósúlyú Divízióba került. A Wrestling Observer rögtön jelentette is, hogy növekedett majd stabilizálódott a 205 Live nézettsége, de nem ez az oka annak, hogy őt teszi a WWE a Raw főszegmenseibe.

A WWE a vezetősége észre vette, hogy nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy a RAW nézettsége a harmadik órában jelentősen csökken és két órás formátumra sem állhatnak át a USA Networkel kötött televíziós szerződés miatt. Ráadásul az amerikai futball szezon is elkezdődött az ősszel, így az adás harmadik órája már több mérkőzéssel is egybe ütközik. Ezért a WWE taktikai szempontból a főbb szegmenseket az első két órában leadja, ez által azok nézettsége nem csökken jelentősen, így egyéb mellék szegmenseket zsuppolnak a harmadik órába, a cirkáló divízió pont ilyen.

A régebbi rajongók talán emlékezhetnek, hogy ugyanez történt a Saturday Night Main Event című műsorral a 80-as, 90-es években, így Hulk Hogan és Ultimate Warrior rendszerint feltűnt az első vagy a második mérkőzésben.

Néhány nézettségi adat erről a hétről, az első óra 2 945 000, a második 2 756 000, míg a harmadik 2 619 000 nézőt vonzott, így az adás átlagos nézettsége végül 2 797 000 volt.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.