Header Ads

Ezen a napon a pankráció történelmében: Goldberg visszatér a WWE-be (2016. október 17.)

Gyorsan telik az idő, hiszen már egy év eltelt azóta, hogy Goldberg visszatért a WWE-be.
Sok old-school rajongónak könnybe lábadt a szeme - Fotó: WWE
Az első lépés egy exkluzív szerződés aláírása volt a 2K játékszoftver készítő céggel, amelynek köszönhetően ő lett a WWE 2K17 különleges Pre-Order Bónusz karaktere, majd a játék köré és Brock Lesnar köré kezdett épülni. Nem is kellett sok idő, Goldberget egyre közelebb csábította magához a WWE és felajánlottak neki egy Brock Lesnar elleni búcsú meccset, amellyel Bill álma válhatott valóra, hiszen fia élőben láthatta birkózni.

Ebből lett végül a nagy "comeback", hiszen 12 éve nem láthattuk már Goldberget, amikor is visszatért 2016. október 17-én a Monday Night Rawn. A rajongók nagy ovációval fogadták és egy érzelmes szegmensben elfogadta ősi riválisa Brock Lesnar kihívását, aki legyőzésével egyszer már elbúcsúzott cégtől 2004-ben. A mérkőzésre sor is került a Survivor Seriesen, ahol Goldberg 1 perc 26 másodperc alatt végzett az ellenfelével.

Hogy mi lett ezután?
A meccs és a fogadtatás annyira sikeres lett, hogy Goldberg szerződést hosszabbított a WWE-vel, igaz ami ezután történt a mai napig megosztja a rajongókat. A gála után egy nappal bejelentette, hogy szerepelni fog a Royal Rumble meccsben, amely meg is történt és ahol kiejtette Lesnart a mérkőzésből, azonban ő sem húzta sokáig, mert vele The Undertaker tette ugyanezt. Ezek mellett például egy olyan szegmensben is gazdagodhattunk, ahol ő és Reigns dupla Spearrel hatástalanította Braun Strowmant. Nem telt el sok idő bejelentették, hogy a Fastlane gálán a "Mítosz" célba veszi az Univerzális Bajnoki Címet, az akkori bajnok Kevin Owens csak másodpercekig bírta és többek között Chris Jericho közbe zavarása miatt elvesztette a címet. Így esett meg, hogy Goldberg egy hónapig ismét világbajnok lehetett, de a WrestleMania 33-on a Lesnar elleni visszavágót elvesztette, így a címet is, majd másnap a Rawn egy időre elbúcsúzott.

Mit gondoltok, fogjuk még Bill Goldberget a WWE ringjében látni?

4 megjegyzés:

 1. remélem, hogy nem..
  amit ő csinált az szín tiszta squash volt nem meccs
  mindenkinek csalódást okozott, aki visszavárta

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ui.
   egyéni vélemény
   tudom sokan vannak, akik még így is örülnek, hogy viszont láthatták a régi kedvencüket, de én nagyot csalódtam ebben a futásban

   Törlés
 2. Vicc volt az egész és szomorú hogy sokaknak még ez is tetszett.Nem csoda hogy ilyen mélyre süllyedt a WWE. Egy 2002-es Smackdown vagy Raw adás 1000-szer jobb volt mint egy mostani Wrestlemania

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.