Header Ads

Enzo Amore nem tudja mikor kell csendben maradni! Egyre nagyobb a baj!

Az Enzo Amore-t körülvevő problémák száma csak gyarapszik az elmúlt időszakban, még annak ellenére is, hogy több ebemberrel összetűzésbe keveredett a színfalak mögött. Most Corey Graves-nek esett neki!

http://wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2017/10/Corey-Graves-Enzo-Amore-768x432.jpg

Graves a Twitteren viccelődött azzal, hogy a kisfia úgy táncol mint Enzo Amore, és hogy ezzel kudarcot vallott, mint apa.

Enzo ezt természetesen nem hagyta szó nélkül, és a viccet sem értette. Válaszul csak annyit írt, hogy nem mint apa bukott meg, hanem mint pankrátor, és ezért visel öltönyt, nyakkendőt, és jobb ha tudja hol a helye.Köztudott tény, hogy Graves, ha fogalmazhatunk így, ki nem állhatja Enzo-t, pontosan azért ahogy viselkedik a színfalak mögött. Sokan úgy vélik a WWE-nél, hogy Enzo ismét egy olyan határt lépett át, amit nem kellett volna, hiszen Graves a WWE orvosai által nem kapta meg az engedélyt a birkózásra, miután több alkalommal súlyos agyrázkódást szenvedett. Graves kedvelt személyiség a színfalak mögött, és Enzo "beszólása" biztos nem fog jót tenni az amúgy sem jó hírének.

Később Graves bátyja is beszállt a vitába aki jelenleg a mexikói CMLL szervezeténél birkózik. Adonis már volt a WWE alkalmazottja 2011-ben, ám térdsérülése miatt soha nem szerepelhetett a fő műsorokon, mielőtt szerződést bontattak vele. Ő egyáltalán nem kedveskedett Enzo-nak


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.