Header Ads

Emma reakciója az elbocsájtásra, Paige válasza

Emma WWE karrierje véget ért. Tegnap beszámoltunk róla, hogy ő is az egyike volt annak a három pankrátornak, akit elbocsájtottak.
Nem lesz már több meccsük - (Fotó: WWE)
A 28 esztendős ausztrál távozása igen meglepő, hiszen állandó résztvevője volt a RAW adásoknak, ráadásul lehetőséget is kapott a női bajnoki cím megszerzésére. Az is elvolt hintve, hogy majd Paige ellen kezd egy viszályt, de ez nyilvánvalóan nem fog megtörténni.

A Twitterén Emma egy törött szívvel reagált a hírre, majd erre Paige is válaszolt, hogy ő is köszöni Emmának az eddigieket, aki szerinte is a női forradalom elkezdője volt.

A legtöbb rajongó nem tudja, de 2014-ben egyszer már elbocsájtották, amikor letartóztatták azért, amiért a Wal-Mart áruházból ellopott egy iPadot. Akkor tisztázta magát mondván csak véletlenül haladt át az ellenőrző kapun a fizetés előtt, ezt akkor a rendőrség is elfogadta, így a WWE még aznap vissza vette.

Emma szerződésében is szerepel a 90 napos no-compete, így ő sem szerepelhet más televíziós szerződéssel rendelkező cégnél, kivéve nem közvetített rendezvényeken. A WWE külön engedélyével szerepelhet a függetleneknél, illetve autogram osztogató rendezvényeken a 90 nap során.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.