Header Ads

Elmarad a nagy Survivor Series meccs

John Cena vs. The Undertaker, a meccs amely rengeteg rajongó álma, mégsem valósult meg soha mióta Cena befutott.

Összefutottak még a Ruthless Agression Éra elején, de a mostani rajongói generációból nagyon már senki sem emlékszik erre, máskülönben akkor Cena még nem volt világklasszis előadó. A WrestleMania 32-n végre megrendezésre került volna az összecsapás, de végül Cena vállsérülést szenvedett és az egész rendezvényt ki kellett hagynia. Survivor Series 2017, habár The Undertaker jelképesen visszavonult, a WWE még mindig nem jelentette be.

Olyannyira nem, hogy a kreatívoknál komolyan felmerült a meccs megrendezésének a ténye, mindezek ellenére, pláne azután, hogy a Reigns vs. Cena meccsre is itt került volna először sor, de végül Cena filmes kötelezettségeinek fog eleget tenni. Ugyanis októberben, novemberben és decemberben forgatják a Transformers spin-offját az Űrdongó című filmet Cena főszereplésében. A rendező nem engedi el Cenát, még egy Deadman elleni mérkőzésért sem.

Végül az egészből az lett, hogy John Cenát levették a Survivor Series hirdetéséről és nagy nehezen meggyőzték az Universal Bajnok Brock Lesnart, hogy szerepelni kéne az eseményen, mert nem lesz sztárerő. Ezt valahogy elintézték, de Lesnar ellenfelének kiléte erősen kérdőjelen, de azt már tudjuk, hogy John Cena december 27-én fog visszatérni egy Live Eventen a Madison Square Gardenben.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.