Header Ads

Egy újabb független pankrátort igazolhat le a WWE

A WWE tovább folytatja a független pankrátorok leigazolását a világ minden tájáról.
Ismét egy alacsonyabb termetű birkózót igazolhatnak le, Yehi mindössze 175 centiméter - Fotó: WWE
Ebben az évben olyan neveket szerződtettek, mint Adam Cole, Kyle O’Reilly, Bobby Fish, Shayna Baszler, Kairi Sane, és Lio Rush. A cég eddigi történetében talán most van a legtöbb alkalmazottjuk, hiszen a Raw, a SmackDown Live és az NXT is tele van pankrátorokkal nem beszélve az Egyesült Királyságbéli birkózókról és Performance Centerben pallérozódókról. Az ember azt hinné, hogy ezek után ritkulnak az igazolások főleg, hogy az elmúlt évekhez képest az elbocsájtások is kevesebbek lettek. Azonban egy újabb szabadúszó került a radarra, így ez nem elmondható.

A következő független birkózó, aki szerződést kaphat a WWE-től az Fred Yehi, legalábbis a Wrestling Observer értesülései szerint. Yehi 2012-ben kezdte el karrierjét, amikor is az Evolve 51 gálán vesztett a nem rég leigazolt Lio Rush ellen.

Tavaly debütált a Full Impact Pronál, ahol megnyerte a FIP Nehézsúlyú Világbajnoki Címet, de ez mellett Evolve Tag Team Bajnok és Anarchy Wrestling Tag Team Bajnok is volt továbbá No Limits Bajnok is volt a Peachstate Wrestling Alliancenél.

Várhatóan, ha átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon, akkor az NXT-ben kezd majd, a következő televíziós felvételek a novemberi War Games után lesznek, így akkor már becsatlakozhat ő is, így november végén, december elején már képernyőre kerülhet.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.