Header Ads

Daniel Bryan frappáns véleménye Kurt Angle ringbelépéséről

A pankráció világa valósággal felpezsdült miután tegnap bejelentették, hogy Kurt Angle fogja helyettesíteni Roman Reigns a TLC-n.
Vajon Bryan is visszatérhet? Fotó: WWE
Angle nagyon optimista volt, hogy visszatér a ringbe, még mi kételkedtünk ebben. Néhány pletyka korábban azt mondta, hogy majd visszatér a WrestleManián egy mérkőzés erejére a Triple H ellen vagy a történet szerinti fia Jason Jordan ellen. Azonban a sors közbe szólt, így végül váratlanul bejelentésre került Kurt Angle holnapi szereplése. Angle 11 éve nem lépett ringbe a WWE ringjébe, de végül megkapta az orvosi engedélyeket erre.

Daniel Bryan, aki úgy véli, hogy ő is egészséges a Twitterén reagált erre a hírre, amely szerinte érdekes...

Ha állandó olvasója vagy az oldalunknak, akkor ismered ennek a hátterét. Daniel Bryan szeretné elhagyni a WWE-t, amikor 2018 szeptemberében lejár a szerződése a szervezettel. Bryanben biztosan kavarognak az érzelmek Angle visszatérése kapcsán, akit Vince McMahon szintúgy nem nagyon akart ringben látni nyakproblémái miatt. Bryan egészségügyi problémái azonban az agyrázkódáshoz köthetőek, így nem valószínű, hogy a cég orvosai valaha is tisztázni fogják az "Igen Embert".

A Pankráció világában nagyon él a "Soha ne mond, hogy soha" kifejezés, hiszen korábban Goldberg visszatérésé míg jelenleg Kurt Angle birkózása is jó példa erre, ám Daniel visszatérése valószínűtlen, kivéve ha eligazol és orvosi igazolást kap az ROH-nál vagy az NJPW-nál, vagy saját felelősségre ringbe lép más független szervezeteknél.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.