Header Ads

Bölcs dolog volt Jinder Mahalnak kihívnia Brock Lesnart? - Szavazz

Jinder Mahal egyértelműen a Modern Éra legmegosztóbb WWE Bajnoka.
Jinder pályafutása jelenleg virágzik - Fotó: WWE
Heel karakterének köszönhetően szereti az olajat tűzre önteni főleg a pozitív és magabiztos nyilatkozataival, de a legutóbbi kihívását már nem igazán tudja hova tenni a WWE Univerzum. A jó Maharaja ugyanis kihívta a cég vitathatatlan világ azaz Univerzális Bajnokát a Fenevad Brock Lesnart. Ezt már a WWE is kétségbe vonja, így most a rajongók véleményére kíváncsiak, hogy mennyire is volt ez bölcs dolog Jinder Mahal részéről.

A kérdésre ITT tudsz válaszolni, így most közvetlen a WWE-nek tudok kinyilvánítani a véleményed, bár ez a terveken már nem fog változtatni.

3 megjegyzés:

 1. jó ötlet volt. Main Event Match 3 perc :D

  VálaszTörlés
 2. nincs az az isten, hogy brock lefeküdjön neki, india ide vagy oda, ez nem történhet meg
  az ember, aki megtörte a steraket, aki legyőzhetetlen, egyszerűen nem feküdhet le jindernek, bármennyire is pushlják, ő jobber mahal néven vált ismertté, nem maharajaként

  VálaszTörlés
 3. FUCK WWE! Még, hogy nem ócska a termékük, még hogy nincs baj ott. BAJ VAN! A KREATÍV SUBZERO, A TERMÉK SZAR, LASSAN EGY TNA ADÁSON TÖBBEN VANNAK AZ ARÉNÁBAN, MINT A HETI ADÁSOKON (1300-AS SD NÉZŐSZÁM), SZAROK A BAJNOKOK, A SZTÁROK A BÉNA BOOKING MIATT A SZEMÜNK ELŐTT FÁSULNAK BELE A SEMMIBE, ÉS A LEGNAGYOBB BAJ AZOKKAL VAN, AKIK AZT MONDJÁK, HOGY HÜLYE SMARK, A WWE ÍGY JÓ. ÍGY JÓ A FASZT! A WWE SOHA ILYEN LENT MÉG NEM VOLT LEX LUGER ÓTA. ROMAN PEIG A LEGNAGYOBB IDIÓTA, AKI LÉTEZIK, MERT BESZÓL CODYNAK, HOGY Ő A WWE-T SIKERESEN VISZI A HÁTÁN. HÁT NEM. CODY LEGALÁBB ANNYIT ELÉRT, HOGY AZ ROH-T A CSÚCSRA JUTTATTA MINDEN SZEMPONTBÓL.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.