Header Ads

Bobby Lashley beszélt egy esetleges mérkőzésről Brock Lesnar ellen

A RealSport nemrég egy interjút készített az Impact Wrestling korábbi nehézsúlyú bajnokával Bobby Lashley-vel, amiben kitértek egy esetleges összecsapásra a WWE aktuális Universal Bajnoka Brock Lesnar ellen.
Fotó: Twitter
Mielőtt az Impact Wrestling-hez szerződött volna, Lashley 2005 és 2008 között a WWE-nél is dolgozott. Sokan Lashley-t a WWE következő Brock Lesnar-jának hívták, mivel a Beast  a WrestleMania 20 után elhagyta a céget, hogy máshol folytassa a birkózó karrierjét. Lashley a pankráció mellett az MMA-ban is szokott mérkőzéseket vállalni, olyan promóciókban, mint a Titan Fighting Championship, a Strikeforce és a Shark Fights. Jelenleg tizenöt győzelem és két vereség a mérlege ezen a téren. Amikor az interjúban megkérdezték Lashley-t egy esetleges Brock Lesnar elleni mérkőzésről a ringben vagy az nyolcszögben, a Walking Armageddon a következőt válaszolta:  

Mindegy, hogy a ringben vagy a ketrecben lenne a mérkőzés, ahol többet fizetnének, tényleg nem érdekel, a nap végén enni kell adnunk a gyermekeinknek, és most azt hiszem, hogy meg lehetne valósítani. 

Lashley,  Connor McGregor Floyd Mayweather elleni bokszmérkőzéséhez hasonlítaná a Lesnar elleni meccset, bár tudja, ez nem lenne akkor horderejű mint, amit az évszázad mérkőzésének tituláltak ki. 

Lashley jelenleg Ottawában, Kanadában tartózkodik, hogy népszerűsítse az Impact Wrestling legnagyobb élő show-ját, a Bound for Glory-t. A november 5-ei PPV-n Lashley és a küzdősportokból ismert King Mo fognak megküzdeni a Moose és Stephan Bonner alkotta páros ellen.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

1 megjegyzés:

  1. De abból a két vereségből az egyik teljesen unfair volt mert jobban küzdütt James Thompsonnál a másik vereségnél pedig végig dominálta az ellenfelét csak kiszáradt a végére vagy valami ilyesmi

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.