Header Ads

Billy Graham kiakadt Shane McMahon leugrásán

Shane McMahon celláról való leugrása megosztja a rajongókat, többeknek tetszett még mások szerint ezt nem kéne többet megcsinálnia.
Shane készül az ugrásra - Fotó: WWE
A mindig hangos korábbi WWWF Bajnok és egyben Hall of Famer "Superstar" Billy Graham a Facebookon kezdte el szidalmazni Shane McMahont és a WWE-t ezen mutatvány miatt. Shane-t idiótának és egy gazdag ember ostoba fiának nevezte. Valamint szerinte a WWE csak hazudik, hogy Shane a kórházba került.

Mint mindig a WWE hazudik nekünk, amikor el kellene mondaniuk a rajongóknak az igazságot. Shane McMahont nem tartom többnek egy gazadag ember ostoba fiánál. Szándékosan becsapnak minket, a WWE kiadott egy közleményt mely szerint apuci kicsi fiacskája jól van aztán most azt mondják nekünk, hogy valóban megsérült. Undorító és nem szimpatizálok ezzel a romlott kölyökkel és talán nem kéne többé szembeszállnia a gravitációval egy értéktelen, jelentéktelen szeméttelepért mint ez a pokolian olcsó pop.


Ne vonjuk kétségbe, hogy Shane McMahon megsérült az eseményen, ráadásul már az ugrás előtt a dropkicknél, amelyet két sarok között kell kivitelezni. Ráadásul a People.com is megerősítette, hogy McMahont azonnal a kórházba szállították, hogy megfigyelés alatt tartsák. Habár ennek a valóságát sosem fogjuk kideríteni, mert a WWE sérülésekről történő jelentései valós és fiktív dolgok keverékéből tevődik össze. Talán a rajongóknak igazuk van abban, hogy családos emberként 47 évesen nem kellene ezt csinálnia Shanenek.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.