Header Ads

AJ Styles nem gondolja magáról, hogy ő a legjobb

AJ Stylest sokan a világ legjobb aktív birkózójának tartják.
Fotó: WWE
Ő ezt a kérdést másképpen közelíti meg és a témáról a Vulture Houndnak adott interjút, továbbá az álommérkőzésekről is nyilatkozott.

Sok mindenre büszke vagyok abban amit csinálok. Próbálok mindenben tökéletes lenni. De, legjobbnak lenni? Ezt meg kell vitatni. Rengeteg nagyszerű előadó van, és sosem tudhatod melyik lesz a következő top srác. Ha azt kérdezed tőlem, hogy én vagyok-e a legjobb pankrátor a világon? Azt fogom mondani, hogy nem.

Az álommérkőzésekről.

Amikor az álom ellenfelekhez érünk ez nem rajtam múlik, ez a WWE rajongókon múlik. Mit akarnak ők látni és hogyan tudjuk azt megvalósítani? Én csak azt akarom adni a rajongóknak, amit látni akarnak. A nap végén, ők azok akik fizetnek, hogy lássanak, adjuk meg azt a rajongóknak amit látni szeretnének.

Arról, hogy a WWE 2K18-ban jobb rangsort kapott mint The Undertaker:

Nem tudom, hogy egy korábbi világbajnok ideértve The Undertakert, hogyan lett lefokozva 89-esre. Hálás vagyok, hogy engem felvittek 90-esre, de ha túl sok srác van AJ Styles fölött, akkor valami gond van itt. Úgy hiszem én vagyok az egyik legjobb worker a WWE-ben és a rátának ezt mutatnia kellene... Amerre a játék megy, azt gondolom nagyon jól néz ki.

3 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Ebből a nyilatkozatból is látszik, hogy AJ Styles egy nagyon szerény birkózó.

   Törlés
  2. hát igen, pedig ha valakinek, akkor neki lenne oka arcoskodni
   és mégcsak le se szúrhatná érte senki
   aj styles lelkiismeretfurdalás nélkül állíthatná magáról, hogy ő a legjobb, nem csinálna semmit, csak elmondaná azt, amit mindenki tud
   de nem
   nem elég, hogy a világ legjobbja, de mégcsak fel sem vág vele

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.