Header Ads

A WWE szerint Goldberg és The Undertaker sem vonult vissza

Ellenben John Cena távozásával félemlítik a rajongókat.
A két legendának soha sem volt egyéni mérkőzése egymással - Fotó: WWE
Ha ez nem így lenne nem jönnének egyfolytában azzal a kérdéssel, hogy ringbe lép-e még valaha is a Cenation vezetője, természetesen a 40 éves megasztár még nem fejezi be, csupán par-timer lesz. A WWE azonban egy kérdőívet tett közzé a weboldalán, mely arra kíváncsi, hogy ki ellen kellene egy utolsó összecsapást vívnia, persze csak ha maradt még benne.

Nos ezen a listán két név is erősen kétes jövővel rendelkezik, mégis vezetik a listát a rajongók körében. The Undertaker jelképesen már visszavonult, míg Goldberg nyitva hagyta az ajtót és a cég is akarja őt, hiszen mostani futása jó befektetés volt a WWE-nek, azonban az ő visszatérésére is csekély az esély. Ha a szervezet visszavonultnak tekintené őket nem lennének a kérdőíven, hiszen ennyi erővel Shawn Michaels és Steve Austin is listán lehetne.

The Rock ellen eddig két klasszikus WrestleMania Main Eventet rakott le John, míg Brock Lesnar elleni mérkőzései is legendásak, Samoa Joe pedig egy jövőbéli szupersztár, aki a Live Eventeken jól mozgott Cena ellen.

Jelenleg, így állnak a szavazatok:
  • The Undertaker (40%)
  • Goldberg (7%)
  • The Rock (7%)
  • Brock Lesnar (6%)
  • Samoa Joe (5%)
Nem véletlen, hogy The Undertaker szerepel az első helyen, hiszen a rajongók mind a mai napig álmodoznak egy Cena vs. Deadman álommérkőzésről, a világ legnagyobb színpadán. Apropó álommérkőzés, ez majdnem megtörténhetett volna most ősszel, bővebben ITT olvashatsz erről.

Akár így is kinézhetne a WrestleMania 34 plakátja:

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.