Header Ads

A WWE nagy változásokat eszközöl a Roman Reigns nélküli RAW-n

A WWE főhadiszállásán valóságos káosz uralkodhat azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne jól összerakni a TLC-t és a RAW-t.
Ettől függetlenül nem lesz eltemetve Reigns - (Fotó: WWE)
Ugyanis a WWE új arcának és jövőjének szánt Roman Reigns most néhány hétig biztosan kiszállt a buliból és mivel a szervezet mindent feltette egy lapra, hogy Romant overré tegye, így nem nagyon volt alternatívája. A pénteki válság konferencia után megszületett a döntés mely szerint Kurt Angle visszatér a ringbe, míg Finn Bálor megküzd AJ Styles-szal.

Ezen döntések értelmében azonban alapjaiban át kell írni a RAW-val kapcsolatos terveket a kreatív csapatnak, annyi szerencséjük van, hogy Brock Lesnart rávették arra, hogy még szerepeljen idén és a Survivor Seriesre már Bray Wyatt és Roman Reigns is felépülhet. A Wrestling Observer szerkesztője Bryan Alvarez információ szerint nagy változások várhatóak, de a pontos tervek egyelőre nem szivárogtak ki.


Annyit tudni lehet, hogy a Survivor Series gálára már két Raw vs. SmackDown mérkőzést is terveznek, az egyikben a Shield is benne lenne, míg a másik a Brock Lesnar vs. Jinder Mahal non-title meccs lesz. Ezek után az sem lenne meglepetés, ha Kurt Angle az év negyedik legnagyobb gáláján is ringbe lépne Houstonban.

1 megjegyzés:

 1. Remélem megint rendeznek külön tag-team és női 5v5-öt is, az alap meccs mellett.

  SD vs. Raw: (tipp)
  - Lesnar VS Mahal

  - Shield & Miz & Kane VS. Owens & Zayn & Styles & Nakamura & Orton
  Sok-sok egymással fasirtban lévő fél a csapatokban, és azért nyerne az SD csapat, mert Stroman akkor térne vissza és szétkapná azokat akik helyben hagyták.
  Mondjuk a Shield-et ketté lehetne szedni és akkor a Tag bajnokok mehetnének a másik meccsbe, a helyükre meg jöhetne Finn és Wyatt.

  - Natalya VS Bliss (???)

  - Asuka & Bayley & Emma & Nia & Sasha VS Lynch & Carmella & Charlotte & Naomi & Tamina

  - Cesaro és Sheamus & Club & Slater és Rhyno & Apollo és Titus & The Miztourage(???) VS New Day & Gable és Shelton & USO & Fashion police & Ascension

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.