Header Ads

A WWE érdeklődik Madison Rayne iránt

Mike Johnson a PWInsider-től arról számolt be, hogy a korábbi TNA Knockouts bajnok Madison Rayne a WWE Performance Center-ben volt ezen a héten. 

Fotó: diva-dirt
Madison Rayne nagyon sikeres karriert futott a nyolc éves pályafutása alatt az Impact Wrestling-nél, 2009 és 2017 között. Kétszer sikerült elnyernie a TNA Knockouts Tag Team bajnokságot, és ötször a TNA Knockouts Champion címet. Ezzel az eredménnyel a második helyen áll Gail Kim és Angelina Love mögött, akiknek hatszor sikerült elnyerniük ezt a címet. Az egyik legsikeresebb női csapat, a Beautiful People része volt, Angelina Love és a Velvet Sky mellett. Mike Johnson megemlíti, hogy a WWE július óta érdeklődik Rayne iránt, és ott volt a backstage-ban egy WWE eseményen, amikor Nashville-ben, Tennessee-ben voltak. Rayne távozása a Impact Wrestling-től nagyon csendes volt és nem nagyon hozták nyilvánosságra a részleteket. A Knockout részleg kreatív csapatában dolgozott, mielőtt az Anthem megvásárolta a céget az év elején. Ha a hírek igazak, és a WWE-nek sikerül leszerződtetnie Madison Rayne-t, azzal egy újabb kiváló Impact Wrestling tehetség kerülhet a birtokukba.


Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz látogass el a Hungarian Impact News Facebook oldalára: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.