Header Ads

A legfrissebb információk Neville-ről

Továbbra is sok a kérdőjel Neville körül, aki hivatalosan meg nem erősített hírek szerint a szerződése felbontását kérte a WWE-től. A korábbi cirkálósúlyú bajnok helyzetéről a megbízhatónak tartott PWInsider szedte össze a fontosabb pletykákat és tudnivalókat.


Több internetes forrás és bulvárlap (például a brit Mirror) is arról számolt be, hogy Neville távozott, egyes cikkek szerint "kiviharzott" a RAW felvételéről. A PWInsider szerint ez a hír hamis, ugyanis Neville el sem utazott Indianapolisba, egy pillanatig sem volt jelen a színfalak mögött, ahogy már a hétvégi house show turnén is Mustafa Ali helyettesítette őt.

Az eredeti kreatív tervek szerint a Neville kontra Amore lett volna az adás főmérkőzése, amit késő délután változtattak meg. A stáb csak ekkor értesült arról, hogy Neville nem fog szerepelni az adáson, feltehetően azért, mert a vezetőség, amelynek már korábban is tudnia kellett róla, hogy problémák vannak (lásd a hétvégi house show-kat), addig nem tájékoztatta őket a helyzetről.

Kalisto övnyerése tehát egy utolsó pillanatban meghozott döntés volt, lévén hogy át kellett írni a forgatókönyvet. Azért is döntöttek így, mert az adásra Eddie Guerrero születésnapján került sor, és a néhai Latino Heat segített elindítani Kalisto pályafutását. Egyes pletykák szerint a Lucha Dragon uralkodása nem lesz hosszú életű.

Ami Neville-t illeti, két különböző forrás is arról számolt be a PWInsidernek, hogy az angol birkózó hasonló utat szeretne bejárni, mint Drew McIntyre, aki a távozása után nevet szerzett magának a nemzetközi pankrációban, felépítette magát, majd visszatért a WWE égisze alá.

Egy további forrás szerint számos oka volt annak, hogy Neville elégedetlenné vált a helyzetével, és ezek közül az egyik legfontosabb, hogy a WrestleMania 33 előműsora, amelyen Austin Ariesszel birkózott, nem került fel az idei Mania DVD-re, ami minden évben az egyik legnagyobb példányszámban eladott kiadvány. Ez azt jelenti, hogy a fő show-n szereplő pankrátorokkal ellentétben Neville nem részesülhetett a DVD-eladásokból származó bevételből.

Jelen állás szerint Neville továbbra is szerződés alatt áll a WWE-vel. Elképzelhető, hogy a két fél végül megegyezésre jut, de a dolgozókat egyelőre úgy tájékoztatták, hogy a belátható jövőben sem a cirkálósúlyú mezőnyben, sem a house show-kon nem számolhatnak Neville-lel.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.