Header Ads

Vajon be volt tervezve a vér a kedd esti SmackDown-ra?

Továbbra is sokakat foglalkoztat a keddi SmackDown záró szegmense, hiszen évek óta nem történt ilyen a WWE műsorain - élőadásban vér láthattunk a szervezet műsorain.

http://wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2017/09/Vince-McMahon-Kevin-Owens.jpg
Fotó: WWE
Az Owens fejes a 72 éves Vince ellen lázba hozta az internet népét, hiszen a WWE első embere évek óta semmilyen fizikális dologban nem volt részes a WWE adásain. Továbbá beszédtémát szolgáltatott a vér látványa is, mivel közismert, hogy a WWE nem tűri meg a műsorain a vért. A szervezet mindig is tartott a támogatók rossz visszhangjától.

A vérzés viszont ebben az esetben teljes mértékben be volt tervezve, hiszen a kamera ráközelített Vince vérző fejére, és sebére. Véletlen esetekben a vágók elviszik a kamerát egy másik pontra, és később kivágják a jelentet a HULU, és YouTube csatornákról.

Érdekesség, hogy évekkel ezelőtt a szervezet 100.000 dollárra büntette Batistát, aki egy Jericho elleni mérkőzésen pengézett a vér érdekében. Viszont mivel itt a szervezet elnökéről beszélünk biztos, hogy az Ő esetében eltekintenek a büntetéstől.

A Kevin Owens-Shane McMahon sztori kedden este biztosan folytatódik, és mi is kíváncsian várjuk hogy is alakul a SmackDown eddig legizgalmasabb története, ami majd a Hell in a Cell PPV-n teljesedik ki.

1 megjegyzés:

  1. Azért minden elismerésem Vince felé, én nem biztos, hogy 72 évesen tűrném az ilyesmit :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.