Header Ads

Újabb rasszista kijelentések a WWE-ben? Bajba kerülhet Jinder Mahal!

Igaz, hogy a WWE szereti a figyelemfelkeltést, ám a The Washington Post cikkére még ők sem számítottak, hiszen Jinder Mahal SmackDown-on láthatott promója még ide is bekerült, de ez nem az az írás volt, amit a szervezet szívesen fogadott volna!
Fotó: WWE
A promó, amivel szerették volna Jinder Mahal heel karakterét erősíteni a Nakamura elleni Hell in a Cell meccsére nem úgy ütött vissza, ahogy azt a szervezet elképzelte, hiszen a közösségi médiában rasszizmussal vádolják Mahal-t.

A The Washington Post több, a Mahal által említett szövegből emelt ki részleteket, mint „A ti mind ugyan úgy néztek ki”, ”Mr Miyagi-nak hívnak titeket” mondatok. A helyszínen jelenlévők beszámolói szerint egy  rasszista rigmusba is belekezdtek az emberek, mielőtt kitört a videókon látható „Ez már túl sok” kántálás. Jinder védelmébe kelt a hírlap 33 éves szerkesztője Fernando Padilla, aki régi motoros a szakmában, és az ő elmondása szerint ez csak műsor volt, amit nem kell komolyan venni, hiszen ezért nézik a műsorokat.

Természetesen a Wrestling Observeren is téma volt az eset, ahol Dave Melzter elmondása szerint a pankráció egy sajátos kis világ, ahol nem kell mindent komolyan venni, viszont ma már mindenki nézi nem csak a rajongók, és azok a trükkök, amik jó pár évvel ezelőtt működtek, nem a személy karakterét fogják erősíteni, hanem a szervezetet rossz színben fogják feltüntetni.

The Post természetesen megkereste a WWE-t is az ügyben, akik válaszul annyit adtak, miszerint a termék előállítója, a maga WWE, úgy, mint más műsor vagy filmgyártók kitalált személyekkel dolgoznak, és a világ valódi gondjaival foglalkoznak, és érinthetnek érzékeny témaköröket.

Érdekesség, hogy valaki a WWE-nél már az elejétől úgy gondolhatta, hogy nem egészen lenne jó ötlet megjeleníteni a közösségi médián ezt a promót, hiszen Mahal ezen szegmense soha nem került a WWE YouTube, illetve Twitter csatornájára.

Hogy mennyire komolyan veszi a WWE a rasszizmust? Emlékszünk még Hulk Holgan beszólására?

4 megjegyzés:

 1. Kész röhej az egész.Régebben ügyet se vettek rá ha a WWE-ben valakit cikiztek azért mert fekete...Bekeményítettek a libsik már nagyon,soha nem a valódi problémákkal foglalkoznak

  VálaszTörlés
 2. Most őszintén a mai ultra pc amcsi társadalomtól mit vártok? Meg Washington Post? Egyike azon szenny médiának, akik az utolsó másodpercig azt harsogták, hogy Hillary az új elnök. Még akkor is, amikor már esélye nem volt behozni a lemaradását.
  Az ilyen senkiháziak miatt nem hozzák vissza Hogan-t sem... Szomorú...

  Az igazi tisztaszívű liberalizmust ezek a szemetek ölték meg, nem az alt-right bohócok.

  VálaszTörlés
 3. Legalább elfogja veszteni az övet ennek nagyon örülök!

  VálaszTörlés
 4. Ez előre megirt szöveg volt amit az emlitett promóban Mahal mondot? Mert ha a szájába adta a Wwe akkor nem lessz semmi következménye

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.