Header Ads

Tovább bonyolódik a Young Bucks, és a WWE ügye!

A Reddit vendége volt Matt és Nick Jackson, azaz a Young Buckets csapat, akik megerősítették, miszerint hivatalos levelet kaptak a WWE-től!

Ilyen volt - ilyen lett

Mint arról reggel már beszámoltunk, a WWE hivatalosan is felszólította őket a "Too Sweet" kézjelzés használatának beszüntetésere, amit a sajátjukként tartanak számon, de Matt arról is beszámolt, hogy nem ez az első levelük a szervezettől.

A WWE a múltban már egyszer hivatalosan felszólította őket, a D-Generation X által híressé tett "Suck It" kézmozdulat jogtalan használata miatt. Matt elmondása szerint a levelet nem egész 24 órával azután kapták, hogy megjelentek a RAW hétfői helyszínén némi figyelemfelkeltés szempontjából. A hírek szerint Vince nagyon nem örült a kéretlen vendégeknek, így biztosra vehető, hogy szemet-szemért fogat-fogért elven működött ez a felszólítás.

Érdekesség, hogy Kevin Nash, aki szintén használja ezt a kézjelzést, korábban arról számolt be, miszerint ez az egész dolgot a The North Carolina State Wolfpack csapat találta ki. A késői 90-es években pedig úgy ismerték, mint a Turkish Wolf Up-ot.

Mint az ma már megírtuk, amennyiben a Young Buck nem fejezi be azonnali hatállyal a kézjelzés használatát, úgy a WWE 150.000$ bírságot fog követelni velük szemben. A csapat jelenleg is az ügyvédjével tárgyal, hogy milyen megoldások léteznek számukra, hiszen rengeteg ajándéktárgyukon is szerepel a kézjelzés. Nagy eséllyel nem sok keresni valójuk van a WWE ellen, és erre az is jel, hogy pár termékükön már változik a kézjel.

Természetesen a rajongók is értetlenül állnak a történések előtt, és a Twitteren érdeklődnek. Viszont annyi biztos, ennyit nem ért egy kis borsot törni Vince orra alá!


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.