Header Ads

Történelmi mérkőzés jöhet John Cena és The Undertaker között a Survivor Seriesen

Mára kiderült, hogy a John Cena kontra Roman Reigns mérkőzés eredetileg a Survivor Seriesen lett volna.
Fotó: Pankráció.com
A WWE viszont kénytelen volt a No Mercyre előre hozni a mérkőzést, mert John Cena filmforgatási kötelezettségei miatt nem lehetne ott a Survivor Seriesen. Ez a film a Transfomers spin-offja a Bumblebee. Azonban a különböző Dirty Sheetekben arról lehet olvasni, hogy a WWE vezetősége tárgyalásokat folytat a film rendezőivel, hogy azok engedjék John Cena számára a szereplést.

Ha a WWE-nek sikerül elérnie azt, hogy a film stúdió engedélyezze a sérülés veszély ellenére Cena ringbelépését, akkor a gála főmérkőzését John Cena és The Undertaker vívhatja. Kétségtelenül egy álommérkőzésről beszélünk, spekulációk szerint a Deadman bezavarhat a Reigns vs. Cena meccsben a No Mercyn, amely gála reklámjában szerepel egy gong szó feltételezhetően Undertaker miatt.

A hírek szerint, amelyekről be is számoltunk az, hogy The Undertaker a SummerSlam előtt a ringben edzett egy kicsit, továbbá a WWE sohasem jelentette be legendája visszavonulását csak a talán szóval utalt rá. Cena alábbi kijelentése lehetett a meccs egyik magjának elültetése.

Én nem The Undertaker vagyok, nem vagyok egy sebzett veterán a karrierje végén egy rossz csípővel.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.