Header Ads

The Miz újabb interkontinentális rekordja!

Sokan úgy vannak vele, hogy elégedettebbek Miz-zel Interkontinentális Bajnokként, mint amikor WWE Bajnok volt.


Nem csak akkor tud nagyot alakítani ha mikrofont vesz a kezébe, hanem az évek alatt a ringben látott teljesítménye is sokat fejlődött. Az elmúlt időkben pedig a feleségének hála, teljesen otthon érzi magát a ringben.

Ám bármi is legyen az oka, jobb mint valaha is volt, és úgy tűnik, hogy a jövendőbeli apuka egyszerűen nem tud leállni, hiszen ismét beírhatja a nevét a WWE történelem könyveibe. Remek Interkontinentális Bajnok, és nagy eséllyel ő lesz a legnagyszerűbb is ebben a szerepben. A napokban lehagyta Honky Tonk Man-t, és már a harmadik leghosszabb Interkontinentális uralkodással rendelkezik. Miz nem is rejtette véka alá a büszkeségét, és a Twitteren is megosztotta a nagy eseményt.

456 napja bajnok, és ez csak gyarapodni fog, és ha így folytatja, akkor bizony Pedro Morales rekordja is hamar a múlté lehet, hiszen (csak) 619 nap az amit be kell hoznia.

Van még egy rekord amit célba vehet, ami nem más, mint Chris Jericho-é, hiszen a Fozzy énekese 9 alkalommal mondhatta magát IC bajnoknak, Miz pedig már a hetedik uralkodásánál tart.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.