Header Ads

Teltházas volt a New Japan vasárnapi gálája

A Destruction adássorozat utolsó állomása Kobe városában került megrendezésre, mely hagyományosan stabil piaca a New Japan Pro Wrestlingnek, a helyi rajongók pedig a leglelkesebb pankrációs közönségek egyikének számítanak Japánban. Ez idén sem volt másképp, hisz az eseményre minden jegy elkelt, 7000 néző volt kíváncsi a NJPW produktumára. 

Teltház a kobei World Hallban

A nézőszám ez esetben azért lehet érdekes, mert maga a card nem volt túl erős. Csupán egyetlen komolyabb tétmeccs szerepelt rajta, méghozzá a Kenny Omega vs Juice Robinson IWGP US bajnoki mérkőzés. Márpedig azok az adások, amelyek main eventjében nincs japán birkózó, jóval ritkábban tudnak teltházat összehozni. A vasárnapi siker azt bizonyítja, hogy nem csak Kenny, de az utóbbi két évben elképesztő fejlődést produkáló Juice Robinson is be tudja vonzani az embereket az arénába. Ezen kívül az alig néhány hónapos, és elsődlegesen az amerikai piacra szánt US bajnoki öv számára szintén jó hír, hogy Japánban is ilyen sok embert érdekelt az első megvédése. 

Kenny és Juice nagyon erős meccset hoztak össze, megtekintésre ajánlott! 😉

1 megjegyzés:

  1. 5100 volt, de az se rossz, az 3x a mult heti SD nézőszám :D. A main event meg a történetmesélés nagyon magas iskolája volt. Omega kreativitása megint odabaszott!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.