Header Ads

Taya Valkyrie ezért nem szerződött a WWE-hez

Chris Jericho nemrég interjút készített Taya Valkyrie-vel, amiben számtalan témáról beszéltek, de leginkább arról, hogy a WWE miért vonta vissza a szerződését. 
Fotó: Impact Wrestling

Taya elmondta, hogy körülbelül 7 hónappal azelőtt, hogy Mexikóba, a Lucha Libre AAA céghez csatlakozott volna, valóban szerződést kötött a WWE-vel, csak az említett szerződést az utolsó pillanatban törölték anélkül, hogy a cég a döntését megindokolta volna. Taya azóta is követi a WWE termékét, és több aktív WWE női birkózóról dicsérően beszélt, nevezetesen Charlotte Flair, Sasha Banks, Bayley, Natalya, Ember Moon, Asuka és Ruby Riot-ról. Taya Valkyrie, akinek a valódi neve Kira Renee Forster, még 2011-ben tárgyalt a WWE-vel, azonban a közös munka nem valósult meg, így Mexikóban folytatta a karrierjét a Lucha Libre AAA és a Lucha Underground szervezetnél. A 33 éves kanadai pankrátor most már a GFW-el áll szerződésben, miután a hónap elején csatlakozott a promócióhoz. Taya a következőket mondta a WWE szerződéséről:


Körülbelül hét hónappal azelőtt, hogy elmentem Mexikóba, felajánlottak egy szerződést. Én végigmentem az összes lépcsőn, elvégeztem az összes orvosi vizsgálatot, és úgy döntöttek, hogy nem alkalmaznak. A döntésükről nem kaptam magyarázatot, és a mai napig nem igazán tudom, hogy mi történt. Átmentem az összes háttér ellenőrzésen, majd törölték a szerződést. Mondanom sem kell, nagyon ideges voltam.


Taya hozzátette, hogy több munkahelyet hagyott fel, eladta a házát, és készült arra, hogy csatlakozzon a WWE-hez. Ez a célja nem jött össze, de örül, hogy a WWE nélkül is sikereket tudott elérni. Taya Valkyrie és partnere Johnny Impact jelenleg a GFW-nél dolgozik. A Johnny Impact jelenleg Eli Drake első számú kihívója a GFW Global Championship címért, Taya pedig a Knockouts divíziót erősíti, együtt dolgozva Gail Kim és Taryn Terrell-e

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.