Header Ads

Távozik a Smackdown Live kommentátora

JBL a Twitteren jelentette be, hogy mostantól a jótékonysági tevékenységére szeretne összpontosítani.


"Alapos megfontolás után úgy döntöttem, hogy visszalépek a heti műsorokban vállalt szerepemtől, mint a Smackdown kommentátora, és több időt szentelek a nehéz sorsú gyerekekkel és közösségekkel végzett munkámnak, amit 2010 óta végzek." - írta JBL. - "Az új időbeosztásom lehetővé teszi, hogy továbbra is a WWE-család része maradjak, és folytathassam azt a munkát, amiről úgy érzem, hogy a legfontosabb dolog az életemben. A több mint húszéves kapcsolatom a WWE-vel nem szakad meg, és továbbra is meg fogok jelenni az olyan különleges rendezvényeken, mint a Tribute to the Troops vagy a WrestleMania."

Bradshaw hozzáteszi, hogy hét évvel ezelőtt ő alapította meg a Beyond Rugby Bermuda nevű szervezetet, ami azt próbálja megakadályozni, hogy a nehéz sorsú fiatalok bűnbandákhoz csatlakozva az erőszak felé forduljanak, és 2014-ben tizenhét ország hétezer másik programja közül választották ki Fair Play díjra.

"Büszke vagyok arra, hogy nem csupán a Smackdown leghosszabb ideig uralkodó világbajnoka vagyok, hanem a Tribute to the Troops különkiadásokat is én ihlettem több mint tíz évvel ezelőtt. A WWE kiváló partner volt az emberbaráti tevékenységemben, és az új szerződésem lehetővé teszi, hogy ez így is maradjon. A WWE valóra váltotta az álmaimat, világsztárrá tett, és most segít arra használni a hírnevemet, hogy jobbá tehessem a világot." - zárja sorait JBL. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy ki lesz az utódja a kommentátorasztal mögött.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.