Header Ads

SPOILER - A vége felé közeledik John Cena karrierje?

A vasárnapi WWE No Mercy gálát követően John Cena is a RAW Talk vendége volt, ahol többek között beszélt a Roman Reigns elleni meccséről is.

http://wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2017/09/JohnCenaRawTalk-768x465.png
Fotó: WWE

Reigns legyőzte Cena-t, és ezzel kiérdemelte a tiszteletét. Mint arról mi is beszámoltunk, az egész viszályt azért indította a WWE, hogy Reingst a szervezet élére emelje azzal, hogy legyőzi Cena-t, és Ő lehessen a WWE új arca. Ezt a WWE már több alkalommal megpróbálta de mindig megbuktak vele. Ez volt Vince utolsó próbálkozása arra, hogy Reigns a rajongók körében is közkedvelt legyen.

Természetesen Jerry “The King” Lawler feltette a nagy  kérdést Cena-nak, hogy ez volt-e az utolsó alkalom, hogy a WWE-ben láthattuk , amire Cena egyenes választ adott. 
"Nem, már évek óta ezt hajtogatják, hogy nem látnak engem, de úgy érzem, hogy az én szerepem teljesen más. De ezt már elmondtam Edge, és Christian Podcast-jében is. Annak ellenére, hogy vannak-e a cégen kívül lehetőségeim vagy sem, már 40 éves vagyok, és 15 évet eltöltöttem ebben a bizniszben, de nem a normális szinten, hanem az eliten. Egyszerűen nem tudom, meddig bírom még ezt a szintet tartani. Nagyon jól tudom mikor kell azt mondanom, hogy bírom még. De nem tudom meddig bírom még tartani a szintet amin voltam, és ez a legfontosabb dolog számomra amit el kell döntenem. Ez a családom. Ez az életem. A WWE-t eszem, lélegzem, és vele is alszom el. Nem hiszem, hogy van bárki is, akár kedvel akár nem, vitatkozna ezzel a ténnyel. Úgy gondolom olyan leszek, mint egy furcsa Batman karakter. Amint felvillan a segélykérőfény, én egyből rohanok.

Ma Este láthattátok Reigns, ahogy átveszi tőlem a stafétabotot. Nem elhagytam, hanem átadtam. Büszke vagyok rá. Remélem, hogy megtartja a szenvedélyét, hiszen ez a biznisz nem arról szól, hogy hogy tudsz-e beszélni, vagy a megfelelő szavakat használod. Ez arról szól, hogy azok előtt az emberek előtt akik kilátogatnak, akár kifütyülnek akár éljeneznek ugyan azt a tiszteletet tanúsítsd irántuk amit ők irántad. Roman a tiszteletről szól.

Úgy gondolom nincs mit mondanom a WWE szupersztárjainak. Viszont úgy gondolom köszönetet kell mondanom a WWE Univerzumának, hiszen hihetetlenek voltak mind a jó időkben, mind a rossz időkben, és ők egyedül azok, akik egyedül lehetővé tették számomra, hogy ezt ennyi ideáig csináljam.

 Nem tudnám jobban megköszönni senkinek, hogy eljött ma ide megvásárolta a jegyét, leült, és egy jót szórakozott.

Ez nagy eséllyel azt jelenti, hogy Cena megint egy időre eltávolodik a WWE-től. Természetesen Cena már korábban meghirdetésre került a Survivor Series-re, ami majd csak novemberben kerül megrendezésere.

3 megjegyzés:

  1. Ettől a dumától max hányingert kaptam.....botot meg annak kellene adni, aki Romant így alakította az évek során. A meccs nagyon gyenge volt, talán Cena leggyengébb meccse a Rock vs Cena 2 óta...A WWE no mercyt mutatott a nézők számára, az biztos, hogy nem kíméltek minket, és sikerült egy nagyon jónak ígérkező PPV-t elbaszni.

    VálaszTörlés
  2. El sem hiszem, hogy megint megcsinálta Vince, hogy Reigns simán legyőzzön egy sztárt...Az eddigieket látva nem sok jóra számítok, ide heel turn kell.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.