Header Ads

Simon Gotch a GFW-hez tart?

Simon Gotch a korábbi WWE pankrátor válaszolt egy rajongói kérdésre a Twitteren, amiben egy esetleges GFW-hez való szerződésről kérdezték.

Fotó: WWE
Simon Gotch az NXT-ben vált ismerté, ahol csapattársával Aiden English-el el is hódították a tag team címet. Egyedi megjelenésükkel és stílusukkal népszerűek és sikeresek voltak az NXT-ben. A két pankrátor később felkerült a SmackDown Live műsorára, ahol már nem úgy ívelt felfelé a karrierjük ahogy azt várni lehetett. Gotch távozott, Aiden English-t partner nélkül hagyva, akinek továbbra is az a célja, hogy egy személyben is elismert legyen. Simon azóta indie szervezeteknél lép fel, nevét "Grimm" -re változtatta. 

Pár napja a rajongói kérdéseket tettek fel neki a Twitteren, amikre ő választ is adott. Egy rajongó megkérdezte Simon-t, hogy van-e esély arra, hogy a GFW-hez szerződjön. Erre a korábbi NXT sztár csak azt felelte: "Nem ma" Ez a válasz kérdéseket vetett fel a rajongókban, ha nem ma, akkor mikor? A GFW novemberig felvette az összes adását, ezért ha Simon oda is szerződne, a Bound for Glory előtt biztos nem láthatnánk a képernyőn. A GFW szereti alkalmazni azokat a tehetségeket, akik távoznak a WWE-től, hogy megmutassák Vince-nek, milyen lehetőségeket hagyott ki.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.