Header Ads

Sid Vicious Hulk Hogan miatt lépett ki a WWF-ből

Az elmúlt hetekben a WWE és a WCW Sid Vicious legendája más néven Sid Justice vagy Sycho Sid többször is feltűnik a wrestling oldalakon.
Fotó: WWE
Két hete a Hannibal TV készített vele interjút, amelyből folyamatosan részleteket szivárogtatnak ki a, múltkor azt tudhattuk meg róla, hogy szerinte Reigns fényévekkel előrébb jár a kövér Kevin Owensnél. Párnapja meg azt lehetett olvasni, hogy szerinte az ilyen Yakamurák, igen Yakamurák, mert nem tudja ki az a Nakamura és az ilyen Kevin Owensek tönkre teszik a bizniszt. Most kortársába szállt bele, ugyanis Hulk Hogant kezdte el kritizálni, ez legalább bizonyítható, mert Hogan népszerűsége itt kezdett el csökkenti, és csak a Hollwood karakterrel lett újra a pankráció csúcsa 1996-tól.

Elmondta, hogy Hulk Hogan viselkedése miatt hagyta el a szervezetet 1992-ben, mert a Hulkster dühében Vince McMahont okolta azért, hogy kifütyülték a Royal Rumbleön.

Hogan úgy viselkedett mint egy nő, visított Vince-szel és azt állította, hogy Vince tervezte úgy, hogy kifütyüljék. Elmentem Vince irodájába és ezt mondtam: Vince nem tudok olyan helyen dolgozni, ahol egy felnőtt ember így viselkedik. Elmondtam, hogy haza megyek és befejeztem.

Végül aztán a WrestleMania meccset még megcsinálta Hogan ellen, de nem sokkal később Ultimate Warriorból is elege lett és távozott.

1 megjegyzés:

  1. Másik generációban nőtt fel Sid, abban az időben amikor a hústornyok uralkodtak. Nyilván nem fogja éltetni KO-t vagy Nakamurát... ettől ő még nem egy rossz ember csak másképp gondolkodik mint a mai fiatalok többsége.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.