Header Ads

Seth Rollins elmondta miért tiltották be a Curb Stompot

Annak idején még 2015-ben ez az egyik legvitatottabb téma volt hazai pankrációs közegben.
Fotó: WWE
Seth Rollins két év elteltével végre tiszta vizet öntött a pohárba a Sam Roberts Podcastben és elmondta, hogy Vince miért döntött a változásról.

Miután megnyertem a WWE Bajnoki Címet a következő nap a Today Show vendége voltam. Azon a hétfőn Vince McMahon ott ült, ahol szokott a hétfőnként és engem nézett az öltönyömben, ahogy képviselem a céget. Nézte ahogy viselem az övet és a videót, ahogy megnyertem a WWE Bajnoki Címet azzal, hogy egy másik ember fejét tiportam a földbe nemzeti csatornán. Úgy vélte ahhoz képest, hogy mit akar a top srácától ez nem egy jó ábrázolás. Szóval beszélt néhány emberrel és úgy döntöttek nincs szükségem erre. Használhatnék egy másik befejezőt. Egy ideig a Pedigree-t használtam, a többi már történelem. Ha a rajongók nem szeretik és megértem, én sem szeretem, ez idegesítő. De ez az ami. Ez nem az én cégem. A legjobbat csinálom, amit tudok ebből. Marketing szempontból megértem. Utálom, mert ez egy könnyű befejező volt. Nagyszerű volt és tudtam használni mindenkin. De hé, kiválasztottam az új menő térdes befejezőmet. Kezdjétek el szeretni azt.

Azóta a Curb Stomp vagy ahogy még sokan ismerik a "Koponya Tipró" teljesen eltűnt a WWE műsorairól és Seth Rollins egy Kenny Omega által inspirált térdest használ, mint befejező mozdulat.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.