Header Ads

Roman Reigns a favorit a John Cena elleni feudban

A WWE végre újra felkavarta az álló vizet és egy érdekes sokak által várt párosítást hozott össze.
Fotó: WWE
Önmagában ez még nem lenne akkora dolog, de egy olyan promót raktak össze, amely akár a valóság is lehetne, sőt gyakorlatilag a rajongók által vélt valóságot mondták el. Sokan úgy vélik, hogy Vince McMahon feladta Roman Reignst, így John Cenaval fogja elásni. Azonban egyáltalán nem erről van szó.

Ha valóban azt várod, hogy John Cena elássa Roman Reignst, akkor csalódni fogsz a No Mercy megnézése után. Habár sok rajongó azt érzi, hogy Reignst akaratlanul is leakarják nyomni a torkán, McMahon továbbra is úgy gondolja pozitívvá teheti a dolgokat és Reignsből megcsinálja a következő megasztárt.

A WWE a következő WrestleManián hivatalosan is megakarja koronázni Roman Reignst, mint a cég új top sztárja, vagyis arca. De ez a terv már évek óta, de valahogyan soha sem jött össze. Most John Cenát fogják arra használni, hogy felemeljék őt. Nem lehet most jól látni, de a terv az attól függetlenül, hogy végül a No Mercyn Reigns nyer vagy sem az, hogy Reigns erősen jöjjön ki ebből. Ha Reigns veszít a No Mercyn akkor hosszabb távon ő lesz a feud abszolút győztese.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.