Header Ads

Rob Van Dam a hírek szerint tárgyal a WWE-vel

Két havonta egyszer előkerül a Rob Van Dam visszatéréséről szóló hír.
Fotó: WWE
Az év elején arról lehetett hallani, hogy visszatér a WWE-be az Ausztráliai túrára, de akkor egy WWE alkalmazott azt mondta nem tárgyalnak RVD-vel. Az online rajongói fórumokban többen is úgy tartják, hogy a No Mercyn felbukkanhat, mert közel lesz a Staples Centerhez.

Valójában tényleg ott lesz Los Angelesben, de csak jótékonykodás miatt olyan sztárok mellett mint Booker T, Kurt Angle, Corey Graves, és Goldust. Ez a hurrikán túlélőinek adománygyűjtése lesz, azok számára akik elvesztették otthonukat.

Csütörtökön RVD a Sports Illustrated szerzőjének Justin Barrassonak adott interjút, amelyben elmondta, hogy habár nem tervez visszatérni, a lehetőség mindig megvan rá. 2018-ban legalábbis már 24 meccse le van kötve, így egészen decemberig elérhetetlen lesz, így talán csak 2019-ben térhetne vissza.

Tárgyalok a WWE-vel jelenleg is, de az új videó játékokról, amik hamarosan kijönnek. Többnyire erről a bizniszről beszéltünk, de amikor a jó az üzlet és jó az időzítés a visszatéréshez, mindig meglesz a lehetőség.

Mivel Rob Van Dam decemberben már 47 éves lesz, szinte elképzelhetetlen, hogy full-timeban birkózzon a WWE-ben.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.