Header Ads

RAW 2017. szeptember 4. - Big Show vs. Strowman Steel Cage meccs - Beharangozó

Az eheti Monday Night RAW Sting szülővárosából a nebraskai Omahából jelentkezik.
Fotó: WWE
A múlt hét után mindenki várja, hogy mi fog történni John Cena és Roman Reigns között, de egy címmérkőzést és egy ketrec meccset is láthatunk majd. Az adást ITT nézheted majd élőben.

Emma folyamatosan egy lehetőségért epedezik, a múlthéten legyőzte Mickie Jamest, így mostantól nyugodt szívvel mondhatja, hogy ő kezdte el a női forradalmat. Talán ma kap egy nagyobb lehetőséget is.

Jeff Hardy ötszörös Interkontinentális Bajnokká válhat, ha legyőzi The Mizt az este folyamán, nem lesz könnyű dolga, hiszen The Miznek ott van a Miztourage is segítségéül.

John Cena és Roman Reigns is ott lesz adáson a múlthéten egy hatalmas szócsatát láthattunk közöttük, majd egy tag teamet alkottak. Vajon sikerül tovább fokozniuk a hangulatot?

Nia Jax szóban is befogja jelenteni, hogy célba veszi a RAW Női Bajnoki Címet, hiszen a múlthéten helyben hagyta a Bajnok Alexa Blisst.

Big Show és Braun Strowman újra összecsap majd egymással ezúttal a ketrecben, legutóbbi találkozásukkor összeroskadt alattuk a ring. Ezúttal a ketrecet is szét szedik?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.