Header Ads

No Mercy 2017 - Lehetséges szcenáriók ma estére

Újra itt egy pay-per-view, így tehát nem maradhat el szokásos gála előtti rovatunk sem.
Fotó: WWE
Figyelem az alábbi cikk a szerző saját véleményét tükrözi, így az elméletek bekövetkezése nem biztosra vehető.

Ezen a gálán három fontosabb mérkőzésre gondoltam, amelyekről kiemelten lehetne beszélni, amelyek sok izgalmat tartogatnak és a végeredményük sem egyértelmű. A cikk sorozat viszont gyökerestől megváltozik, így most mindhárom meccshez leírom, hogy mire is számítok, nem pedig hogy valóban milyen opciók lehetségesek, minden egyes meccsnél. A gáláig már csak alig pár órát kell várnunk.

RAW Női Bajnoki Fatal 5-Way Címmérkőzés: Alexa Bliss (c.) vs. Nia Jax vs. Sasha Banks vs. Emma vs. Bayley
Fotó: WWE
Ebben a mérkőzésben Emmát leszámítva bárki bajnok lehet, ha az eredeti terveknél járnak akkor marad az öv az Alexa-Nia vonalon. Képzeljük el azt, hogy a bajnok Nia Jax lesz Emmát pinnelve, így Alexa úgy mehetne ellene a továbbiakban, hogy még nem kapott ki Jaxtől. Hogy a másik ágon is történjen valami Bayley, aki nem igazán működik heel turnt vehetne barátnőjén Sasha Banks-szen.

John Cena vs. Roman Reigns
Fotó: WWE
A gála egyik legjobban várt mérkőzése, amely lehet főmérkőzés lesz. Nem hinném, hogy annyira tiszta győzelem születne, szerintem megfog érkezni The Undertaker, hogy meg ágyazzon egy Cena elleni meccsnek a Survivor Seriesen, vagy éppen Reigns-szen állna bosszút és szintén a SS-en lenne a visszavágójuk. Ha viszont nem lesz a Halottember, akkor Cena győzelemre számítok.

WWE Univerzális Bajnoki Címmérkőzés: Brock Lesnar (c.) vs. Braun Strowman
Fotó: WWE
Ha Brock Lesnar egyértelműen győzne az nem lenne jó, úgy vélem diszkvalifikációval fog veszteni miután valami tiltott eszközt használna Strowmanen, akit eddig nem nagyon bírt megütni sem. Ez által az öv nála maradna még és kikerülnék azt, hogy Strowman gyengén távozzon a meccsből. Talán jövőre már a WrestleManián vagy a Royal Rumblen kérdés nélkül vihetné az övet Braun. Na, de maradjunk annyiban, hogy talán mindenki akkor járna legjobban, ha holnaptól már Braun Strowman vállán pihenne az Universal öv...

Ti mit vártok a No Mercytől?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.