Header Ads

No Mercy 2017 - A Generációk Csatája - Beharangozó

Már mindenki tűkön ülve várja a No Mercyt, amelyet úgy prezentál nekünk a WWE mintha az egyik legnagyobb évközi gáláról beszélnénk.
Fotó: WWE
Papíron csak egy B kategóriás pay-per-view lenne, ám két WrestleMania Main Event kaliberű mérkőzéssel készül nekünk a WWE és már maga a hely választás is említésre méltó, hiszen a több SummerSlamet és WrestleManiát is megélő Los Angeles-i Staples Center lesz a helyszín. A gálát idén már a Raw rendezi, amely a tizenharmadik lesz a PPV története során. De nem is tartanám tovább szót, lássuk a mérkőzéseket.

Kick-Off Show
kezdés: hétfő 1:00

Elias vs. Apollo Crews (menedzser: Titus O'Neil)
Fotó: WWE
A Pre-Showra ezúttal csak egyetlen mérkőzést terveznek, mégpedig Apollo Crews és Elias között. Titus O'Neil legújabb szerzeménye Apollo és őt is szeretné legalább annyira felfuttatni mint Tozawát.
Tipp: Elias

No Mercy
kezdés: hétfő 2:00

Interkontinentális Bajnoki Címmérkőzés: The Miz (c.) vs. Jason Jordan
Fotó: WWE
The Miz egy jó ideje csak vívódott a bajnoki címmel, mert nem igazán kapott címvédő mérkőzést, így mindennel próbálkozott, hogy végre felfigyeljenek rá. Végül kapott egy kihívót Jeff Hardy személyében, de őt könnyedén maga mögé utasította. Időközben kiderült, hogy felesége Maryse várandós, így ő már nem lesz ott a meccsein, ellenben a Miztourage tagjaival. Kurt Angle végül fiát Jason Jordant szánta ellenfeléül, aki egyelőre nem volt valami acélos Miz ellen, bár Cena és Reigns ellen is megállta a helyét.
Tipp: The Miz

Finn Bálor vs. Bray Wyatt
Fotó: WWE
A két "elvont" karakterű birkózó viszálya már a nyár közepe óta tart, az első meccsüket a SummerSlamen simán behúzta Finn Bálor, de Wyatt nem az a személy, aki könnyedén megbarátkozna a vereség gondolatával. Így tehát tovább folytatta a kis játékait, megágyazva egy visszavágónak, ezúttal győzelmi gondolatokkal. Hogy lesz-e esélye legyőzni a Démont, az ma kiderül.
Tipp: Finn Bálor 

RAW Női Bajnoki Fatal 5-Way Címmérkőzés: Alexa Bliss (c.) vs. Nia Jax vs. Sasha Banks vs. Emma vs. Bayley
Fotó: WWE
Alexa Bliss nincs könnyű helyzetben, mert egy Fatal 5-Way meccsen kell megvédenie a címet. Habár Sasha egy hétre megszerezte a címet, Little Miss Bliss könnyedén visszahódította azt, de akkor Nia is rögtön bejelentkezett a címre. Időközben Emma is kért egy meccset, mint a női forradalom állítólagos elindítója, de ha ez nem lett volna eddig elég a héten Bayley is visszatért és mint korábbi kihívó újra megkapja a lehetőséget.
Tipp: Alexa Bliss

WWE Tag Team Bajnoki Címmérkőzés: Seth Rollins és Dean Ambrose (c.) vs. Cesaro és Sheamus
Fotó: WWE
Habár egyéb tag teamek is bejelentkeztek az övekre a "külföldi elitosztag" egy utolsó lehetőséget kap a címek visszaszerzésére. Nem lesz könnyű dolguk a korábbi világbajnok mini Shield két tagja ellen, akik foggal körömmel ragaszkodnak a SummerSlamen megszerzett övekért. Sheamuséket sem kell azért félteni, mert ők is nagyon összeszokottak már, ebből kifolyólag valós eséllyel szálnak harcba az övekért.
Tipp: Seth Rollins és Dean Ambrose

WWE Cirkálósúlyú Bajnoki Címmérkőzés: Neville (c.) vs. Enzo Amore
Habár a nyáron Tozawának sikerült megállítania a legyőzhetetlennek vélt Nevillet, az uralkodása egy hétig sem tartott és az angol újra ebben az érinthetetlen kategóriában jár. Azonban egy külső ellenfél nevezetesen Enzo Amore, aki eredetileg nem cirkáló, nagy veszélyben lehet rá. Ha viszont azt nézzük, hogy a két szupersztár mit tett le eddig az asztalra, akkor Neville az esélyesebb minden tekintetben.
Tipp: Neville

John Cena vs. Roman Reigns
Fotó: WWE
A meccs amire mindenki vár, ahol két generáció összecsap, ráadásul mindkettőnek a vezér alakja, akik a cég arcának tartják magukat. Nem véletlenül hívjuk ezt a Generációk Csatájának. Az összecsapás elkerülhetetlen volt, hiszen mindketten a legjobbnak tarják magukat, második találkozásukkor olyanokat mondtak egymásnak, amitől az embernek elállt a lélegzete. Gyakorlatilag minden sérelem előkerült, ami az internetes fórumokon olvasható. Fizikai kontaktusba viszont még nem nagyon kerültek, hiszen mindketten kerülték az ütési lehetőséget, de ma este már nem bújhatnak el egymás elől. A győztes mindent visz.
Tipp: John Cena

WWE Univerzális Bajnoki Címmérkőzés: Brock Lesnar (c.) vs. Braun Strowman
Fotó: WWE
Strowman a SummerSlamen sokkolta a világot, amikor krumplis zsákként dobálgatta Lesnart a Fatal 4-Way meccsen, aki végül csak valami isteni segítséggel volt képes megvédeni a címet Reignst pinnelve. Ma este a történelem során először állnak majd egyéniben egy az egyben egy mérkőzés keretében és ha azt nézzük mit csinált Braun eddig Brock-kal, akkor a címvédőnek esélyt sem adnánk. A Rawn láthattuk, hogy Strowmant még egy Suplex sem állíthatja meg, így jelenleg nagy lakattal le vannak zárva Suplex City ajtajai. Ha Lesnar jól bírja a gyűrődést, talán megtalálhatja a fogást szakállas ellenfelén.
Tipp: Brock Lesnar

A No Mercy összefoglalója idő hiányában valamikor kedden várható, na de addig is jó szórakozást kívánunk a gálához.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.