Header Ads

Néhány ember rossz szemmel néz Paul Heymanre a WWE irányításában és kreatív csapatában

Talán mindenki egyet ért azzal, hogy Brock Lesnart úgy bookolják, ahogyan kell.
Fotó: WWE
A szörny aki mindenkit elpusztít, aki az útjába kerül és akkor veszít, amikor annak értelme van. A legjobb dolog abban, ahogy Lesnart bookolják az, hogy nem az az 50/50 srác, aki az egyik héten meccset nyer, míg a másikon veszít. Amikor veszít az egy hatalmas üzlet lásd Bill Goldberg esetében és egy magasabb szintre juttatja az ellenfelét, akit ezzel hitelessé tesznek a rajongók szemében.

De ebből kifolyólag vannak emberek a WWE menedzsmentjében és kreatív csapatában, akiknek ha lenne esélyük teljesen máshogy bookolnák Lesnart. Így ezek az emberek rossz szemmel néznek Paul Heymanre, mert ő gyakran befolyásolja Lesnar szegmenseit és rengeteg rossz elképzelést elvetet. Vince és Paul jó kapcsolatot ápol egymással, így McMahon hallgat Heymanre, aki egy hatalmas wrestling aggyal rendelkezik, elég csak felemlítenünk az ECW-t és az első Brand Extension utáni SmackDownt, amelyek mind Paul munkái voltak.

Többször előfordult már, hogy a kreatív csapat tervei nem működtek Brock Lesnarral, viszont kivételt is mondhatunk, hiszen a Samoa Joe elleni feudból Joe nagyon jól jött ki és szilárd main eventer lett. Dave Meltzer véleménye szerint ha Paul Heyman nem lenne, akkor Brock Lesnar több olyan rossz ötletbe is belemenne, amiket eredetileg írtak neki.

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.