Header Ads

Miért távozott Austin Aries valójában a WWE-ből?

Austin Aries váratlan távozása a cégtől ez év júliusában elég sok pletyka melegágyául szolgált, és sokan úgy vélték, hogy az elégedetlensége szolgált alapul a távozásának.
http://3wt9g11xou5g1onsz01tdv74.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2017/09/Austin-Aries-711-e1504854517387-800x400.jpg
Fotó: WWE
Az elsődleges hírek szerint Ő maga volt az aki a szerződésének a felbontását kérte. Mások már arról véltek tudni, hogy bajba került a színfalak mögött a kreatív csapattal, és a WWE jobbnak látta kirakni a szervezettől a korábbi bajnokot.

Nemrégiben Aries MVP Podcast-jének votl a vendége, ahol arról számolt be, hogy sajnos különféle sérülésekkel küzd, és egy komolyabb nyaksérülés is régóta megkeseríti a karrierjét. Azokra a pletykákra utalván, miszerint bármilyen összetűzése lett volna valakivel a WWE-nél nemleges választ adott. Tehát a pletykáékkal ellentétben jó kapcsolatban hagyta el a WWE szervezetét.

Továbbá arról számolt be, miszerint kicsit szeretne visszavonulni a ring világától, és inkább mint kommentátor szeretne tevékenykedni, mivel a WWE betöltött kommentátori pozíciója nagyon elnyerte a tetszését.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.