Header Ads

Miért szerepel Shane McMahon nagy PPV meccsekben?

Visszatérése óta ez lesz Shane McMahon negyedik pay-per-view mérkőzése.
Fotó: WWE
Mint láthattuk az eheti SmackDown Liveon a WWE elnöke Vince McMahon bejelentette, hogy fia az SD Live főirányítója egy Hell in a Cell meccsen fog szembeszállni Kevin Owensszel októberben.

Hogy Shane O'Mac miért szerepel nagy pay-per-view meccsekben egyszerű oka van, legalábbis a Sportskeeda értesülései szerint. Shane visszatérése a céghez nagy üzlet volt a WWE-nek, ugyanis nőtt a nézettség és a Network feliratkozóinak száma, tehát érdeklődést generált. Hogy mennyi pluszt is hozott pontosan nem lehet kimutatni, mert ezeken a gálákon mellette The Undertaker, Goldberg vagy Triple H is szerepelt, az idei WrestleManián mind a négyen ott voltak. A Hell in a Cellen ez megfog mutatkozni, hiszen már Cena is a Raw tagja Lesnarral egyetemben, így ő a SmackDown egyetlen part-timer birkózója.

Az Új Éra sztárjai nem rendelkeznek kellő draw erővel, így a fontosabb gálák esetében a WWE part-timereket alkalmaz, azért hogy a roster ezen hiányosságát kiküszöböljék és érdeklődést, nézettséget és plusz feliratkozókat generáljanak a szervezet számára.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.