Header Ads

Miért nem kapta meg Finn Balor a visszavágót a WWE Universal címért?

Bizony, Finn Balor a WWE első Universal Champion-je, hiszen a 2016-os SummerSlam-en legyőzte Seth Rollins-ot, viszont nem sokáig élvezhette az uralkodást, mivel a hétfői RAW adáson sérülés miatt már meg is kellett válnia a címtől.
https://i.ytimg.com/vi/qTlm1P_0OrI/maxresdefault.jpg


Sokan keserű szájízzel távoztak azon az estén, hiszen ez egy hosszú karrier csúcspontja volt. 6 hónap kihagyás következett, miután idén a WrestleMania szezon után visszatérhetett a RAW-ra. Itt felmerült az a tény, hogy soha nem kapta meg a visszavágót a címért, és soha nem is követelte azt magának.

Kicsit rossz érzés lehet ez a Balor Club tagjainak. De természetesen a WWE kreatív csapatának megvolt az indoka erre, hiszen a szervezet nem szerette volna, ha alul marad, egy, a Universal címért folytatott mérkőzésen. 

Az első lehetőséget Samoa Joe kapta meg, aki a Great Balls of Fire PPV-n volt Lesnar ellenfele. De mivel Lesnarral a tervek egészen a jövő évi WrestleMania-ig szólnak Joe is kapitulálni kényszerült, és most már mint tudjuk, Strowman sorsa sem volt más a No Mercy-n.

A szervezet megvédte Balor-t, hiszen nem szerették volna, ha a karaktere egy olyan csatában marad alul ahol igazából esélye sincs. Balor-nak nagy eséllyel egészen addig kell majd várnia, ameddig Lesnar szembe nem néz Reigns-szel a WrestleMania-n, és majd akkor követelheti magának a jogos címmérkőzést.

Visszavágókra kitérvén érdekes tény, hogy Kevin Owens sem kapott lehetőséget rá, miután Goldberg-től kikapott, és átkerült a SmackDown-ra. Majd Goldberg kapott ki Lesnar-tól, de ő sem kapott lehetőséget a visszavágóra, bár az ő esete más, hiszen az ő karrierje véget is ért, de nem zárkózik el a visszatéréstől.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.